ZVAO 192 I REKAO DA ĆE POBITI 100 LJUDI Zbog užasnih pretnji policija hitno uhapsila muškarca – evo gde je odmah smešten

Muškarac K.S. uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana u Specijalnoj zatvorskoj bolnici zbog sumnje da je juče nazvao policiju na 192 i zapretio da će ubiti 100 ljudi!

Prema informacijama koje poseduje beogradski medij on je izrekao jezive pretnje: “Hoću samo da kažem da ću napraviti veći zločin od dečaka ubice”, te je putem društvenih mreža objavljivao statuse: “Napraviću masakr kakav svet nije video” i “Mislim da dečak ubica nikakav masakr nije napravio kakav ću napraviti, ubiću 100 ljudi!”.

On je uhapšen i na predlog Trećeg osnovnog tužilaštva sud mu je odredio pritvor. Tereti se za izazivanje panike i nereda.

Podsetimo, maloletnik D. U. iz Subotice, učenik gimnazije “Svetozar Marković” uhapšen je u Subotici jer je u razgovoru sa školskim psihologom rekao da nije razmišljao da izvrši masakr u školi, ali mu je padalo tako nešto na pamet da izvrši u blizini vrtića.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin