Znate svi DŽIDŽU kćerku Dragana Stojkovića Bosanca a ovo je SIN za koji se pričalo da GODINAMA MALTRETIRA OCA!

0

Za Bosanca smo svi čuli i nema osobe koja ne zna za njega kao i njegovo učešće na estradi. Mi ga svaki vikend gledamo jer je on i clan zirija Zvezde Granda a prije svefa jako je cijenjen covjek i umjetnik. Njegovo mišljenje je bitno i uvažava se .

 

Moramo da kažemo da je i njegova kcerka jako poznata, krenula je očevim stopama a ime joj je Aleksandra Džidža Sojković. Svi je znaju po nadimku i sa tim se ostvarila na polju estrade.

 

 

 

Ali o njegovom sinu se malo govorilo. Ime mu je Aleksandar Stojković i rođeni otac Dragan Bosanac koji je prijavio policiju radi nasilja u porodici i svi su se vreme iznenadili i nisu mogli da veruju da je jedan otac spreman da uradi.

 

Kako je Dragan tada naveo on je nasrnuo na njega sto on nikada nije mogao da opravda pa ga je prijavio u MUP. Poslije nije dao da mediji govore o tome.

 

Aleksandar Stojković je oduvijek bio jako problematičan i imao je i nekoliko nesreća u prometu o kojima se pričalo pa su ga poslali za Amerku da bi bio odvojen od gubitka društva i da bi se kod njega desila neka rehabilitacija.

 

Pogledajte sada iznad teksta kako izgleda Aleksandar koji je inace sin od Bosanca.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU         I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *