ZNATE LI ŠTA ZNAČI AKO MAČKA KIHNE U VAŠEM PRAVCU: Ovo niste znali o mačkama, a mnogo će vam pomoći…

Za mačke se vezuju mnoga vjerovanja. Mogu biti pozitivna, mogu biti negativna, ali je svima zajedničko da ove životinje vide kao veoma spiritualne i da se na osnovu njihovom ponašanja može svašta zaključiti, ali šta znači kada vam mačka dođe na prag i neće da ode? Ili kada kine u vašem prisustvu?

Mačka dolazi ispred domova sa pozitivnom energijom

U koliko se mačka nenadano pojavi na vašim vratima i ne želi da ode od vas, znači da vaš dom smatra pozitivnim. Prihvatite je u kuću, nahranite je i pružite joj pravu toplinu doma, a ona će vam se odužiti pozitivnim vijestima koje donosi. Naime, njen dolazak može naznačiti da će u kuću stići bogatstvo, bilo materijalne prirode, bilo emotivne, poput dolaska novog djeteta, šta god da vam mačka donosi, to neće biti negativno, pa je nemojte terati, već joj pokažite zahvalnost na lijepim vijestima koje vas očekuju.

Ako mačka kihne u vašem pravcu, stižu dolari

Ako imate mačku i ona kine u vašem pravcu, znači da ćete uskoro dobiti nenadani novac.

Italijani vjeruju i da ako mlada čuje mačku kako kija, njen brak će biti dugačak i skladan, te da je u životu sa suprugom čeka velika sreća.

Stižu gosti

Možda volite nenajavljene goste, a možda vam to uvijek stvara nervozu, ali ako vidite mačku kako liže svoje krzno u vašem dvorištu, ovu neprijatnost više nikada nećete doživjeti.

Naime, kada mačka liže krzno to je siguran znak da će vam uskoro doći gosti, te ako to vidite trknite u prodavnicu po kafu, neki sok i možda kolače, požurite da sredite kuću i uživajte u tome što ćete se pokazati u najboljem mogućem svjetlu pred prijateljima i porodicom.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin