“Znam gde sam POGREŠILA, bila si moje sve”: Potresna PORUKA majke devojke koju je muž ubio u Grockoj

Bol majke koja je izgubila dete ne može da se opiše rečima, a ni emotikonima koji plaču ili slomljenim srcem

 

Majka devojke (20) koju je suprug policajac ubio 10. februara u iznajmljenom stanu u Grockoj, a potom presudio i sebi, oglasila se juče ponovo na društvenoj mreži.

Bol majke koja je izgubila dete ne može da se opiše rečima, a ni emotikonima koji plaču ili slomljenim srcem.

– Prva subota, prvih nedelju dana bez tebe. Boliš sve jače… Trudim se da zbog seka budem jaka, pokleknem pa se izdignem zbog njih dve… Ali bol je jača od svega, napisala je nesrećna žena i nastavila:

– Nema te. Nema tvog glasa, tvog smeha, tvog nadrndanog stava… Eh, kada bi mogla da mi dođes pa me vređaj, viči, psuj… Samo da si kraj mene… Majka bi sve podnela, kao i uvek… Ali ovo ne znam kako ću. Tražim te u svemu, u kafi, na prozoru, u sobi na krevetu, dok perem suđe ili samo sedim. Tražim nešto što me asocira na tebe, da si tu… Znakova jedva da ima… Ali iz srca nikada nećeš izaći.

Ona dodaje:

– Bila si moje sve! Celi moj život sam posvetila tebi, jer si bila slobodna u svemu. Pokušavala sam da te ukrotim, da ti pokažem pravi put. Znam i gde sam pogrešila i to sebi nikada neću oprostit, ali se nadam da ću sekama biti bolji primer, a ti budi uz mene kao i uvek i daj mi snage da ispunim sve zacrtano za ubuduće.

Na kraju, majka poručuje:

– Podrško moja, živote moj, ljubavi moja, anđele moj, budi mi spokojna tamo gore gde briga više nema. Voli te majka, beskrajno.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin