ZMIJA UBILA BRATA A ZBOG ONOGA ŠTO SE DESILO DRUGOM, LJUDI MISLE DA POSTOJI KLETVA: Naježićete se kad pročitate

Bizarna slučajnost koja je rezultirala dvostrukom tragedijom i pričama o porodičnom prokletstvu ovih dana odjekuju medijima u Indiji.

Sve je počelo kada je Govind Mišara (22) u sredu, u selu Bavanipuru, prisustvovao sahrani starijeg brata Arvinda (38) kojeg je ubila zmija dan ranije. Sledeće noći mladića je probudio ujed otrovnice, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu, ali je nažalost preminuo.

U istoj kući u kojoj je pokojnik boravio je i njegov rođak Čandrašekara Pandeja (22) koji je te noći takođe bio ujeden, verovatno od strane iste zmije. On je trenutno u kritičnom stanju.

Mišara i Pandej su inače obojica doputovali iz grada Ludiane u saveznoj državi Utar Pradeš na sahranu Govindu posle čega su ostali u njegovoj porodičnoj kući.

Lokalna samouprava poslala je medicinske i administrativne zvaničnike u selo Bavanipur u četvrtak. Oni će, kako se navodi, preduzeti mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Ovako okrutna igra sudbine je, kako pišu lokalni mediji, protumačena kao prokletstvo, dok je po društvenim mrežama bilo komentara da su tragedije previše slične da bi bile slučajnost.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin