Život piše romane: KUPIO SAM SINA OD PARTNERKE KOJA JE HTJELA DA ABORTIRA

Život piše romane: KUPIO SAM SINA OD PARTNERKE KOJA JE HTJELA DA ABORTIRA…

 

Nesvakidašnja ispovijest jednog muškarca preplavila je društvene mreže, a njegova priča pokazala je koliko se sudbina može poigrati sa nama.

On je ispričao da je njegova partnerka neplanirano zatrudnila, a kako nije bila spremna da rodi dijete, željela je da abortira. Međutim, on se nije slagao sa njom, te je doslovno kupio svoje dijete.

 

 

“Ja sam svoje dijete bukvalno kupio. Ružno zvuči, ali tako je. Neplanirano je zatrudnila, obzirom da smo oboje u ozbiljnijim godinama ja sam bio presretan zbog toga, a ona ni da čuje.. – napisao je on.

 

Potom je objasnio šta se dogodilo i kako je ostvario svoj naum da se ostvari kao otac.

 

“”Učinio sam sve da do toga ne dođe, na kraju sam joj lijepo ponudio novac. Pošteno je prihvatila i dala mi i sva roditeljska prava. Dio svoji ionako ne ispunjava, jer joj je važnija karijera. Ne, ne kajem se. Na kraju sam, zahvaljujući mome sinu, upoznao i ljubav svoga života.

 

 

Jednog dana, šetajući sina, primijetila nas je jedna djevojka, malo mu potepala, moj sin je i tada bio veliki šarmer. Tako smo se zapričali, otišli na piće, ipričao sam joj svoju životnu priču. I desilo se….

 

Mi smo danas sretna porodica. Ona laže da sam je tog dana kupio za cijeli život i sad čekamo novog klinca. Iskreno, život piše romane – završio je on svoju ispovijest. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin