ŽIVE KAO PODSTANARI I UVIJEK TRAŽE DŽEPARAC! Đani progovrio o djeci koju još uvijek izdržava

ŽIVE KAO PODSTANARI I UVIJEK TRAŽE DŽEPARAC! Đani progovrio o djeci koju još uvijek izdržava

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa imaju troje djece i, kako sami priznaju, svu ušteđevinu su potrošili ne bi li ih što bolje obezbijedili.

Miloš i Marko će imati svoje stanove, koji su sada u izgradnji, a do tada žive odvojeno od nas. Plaćamo im kiriju, ali će sami da se izdržavaju kada se zaposle.

I ćerki Sofiji smo kupili stan. Ona ima moderna shvatanja, nadam se da ćemo jednog dana i nju da spremamo za udaju jer sada nije za to. Ipak, mora da ima svoj krov nad glavom – rekao je Đani.

Sinovi i ćerka ne žive sa nama, ali su non-stop u kući. Dolaze na doručak, ručak i večeru i uvijek traže džeparac. Volim što je tako jer mogu često da ih viđam, a dobro je što ne žive daleko od nas.

Najbitnije mi je što stasavaju u skromne ljude. Ne rasipaju se novcem i znaju da cijene dinar. Tako smo ih vaspitali – nadovezala se na priču Slađa – piše Informer

– Sinovi mi se školuju, ali mi nije bitno čime će sutra da se bave. Ne bi mi smetalo da budu konobari, samo je važno da steknu radne navike – zaključio je priču Đani za “Informer”.(RBSM-RADIO)

RBSM RADIO

error: Content is protected !!