ŽENU progutao OGROMNI PITON dok je OBILAZILA KUKURUZ! SELJANI vidjeli ZMIJURINU rasporili je i pronašli JADNU BAKICU

Piton je ženu u Indoneziji progutao dok jeobilazila svoja polja kukuruza.

Kako navodi Vašington Post, pozivajući se na Jakarta Post, žena se zvala Va Tiba i živela je na ostrvu Muna, blizu obale Sulavesija.

100 seljana iz Persiapan Lavela pretražilo je područje i pronašlo 23 metra dugu zmiju sa veoma nabreklim stomakom. Seljani su ubili zmiju, presekli je i pronašli Va unutra.

Napustila je svoj dom u četvrtak uveče da bi posetila svoja polja kukuruza na oko pola milje od kuće.

Mrežasti pitoni su uobičajeni u tom području, ali zapravo su se divlje svinje brinule zbog toga što bi uništavale njene useve, navodi se u izveštaju Jakarta Posta.

Kada se Va nije vratioa, njena sestra je izašla da je pronađe i pronašla njene otiske stopala, baterijsku lampu, papuče i mačetu. U petak je 100 seljana iz Persiapan Lavela pretražilo područje i pronašlo 23 metra dugu zmiju sa veoma nabreklim stomakom. Seljani su zmiju ubili, presekli je i pronašli Va unutra netaknutu. Verovatno nije umrla unutar zmije. Mrežasti piton ugrizom osigurava svoj plen, a zatim omota svoje telo oko žrtve, stežući se dok žrtva ne može da diše, pre konzumiranja,

Pitoni su najduže zmije na svetu i obično jedu samo manje sisare. Međutim, sličan incident dogodio se prošle godine farmeru iz obližnjeg sela Salubiro na ostrvu Sulavesi, navodi Vašington Post.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  IZMEĐU SVETA I MENE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/category/izmedu-sveta-i-mene/

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin