Ženi u taksi ušao muškarac, pa njegova ŠVALERKA: Iz inata ih je odvezla na NAJGORE moguće mesto

RBSM RADIO

Jedna taksistkinja izazvala je burne reakcije u javnosti jer je objavila video u kom je do detalja ispričala kako je raskrinkala jednog nevernog supruga, kada je ušao u njen taksi da bi se našao sa ljubavnicom.

U snimku, koji je pogledalo više od osam miliona ljudi, taksistkinja Roni objasnila je da je pokupila muškarca koji se pre ulaska u vozilo pozdravljao sa ženom i decom ispred svoje kuće.

Rekao joj je adresu na koju želi da stigne, a onda je u jednom momentu napomenuo da moraju pre toga da se zaustave. Roni ga je, kako joj posao nalaže, poslušala i stala je na odredište na koje je u automobil ušla žena sa malim koferom.

Taksistkinja tvrdi da je muškarac odjednom postao raspoložen i napominje da je izgledao prilično srećno jer je otišao od supruge i dece. Roni je videla da su se poljubili i tada je shvatila da se radi o preljubi.

– Nastavili su da pričaju, a onda je žena rekla: ‘Znaš da mi je dosta toga što me skrivaš. Kada ćeš ostaviti svoju ženu?’ – prepričala je Roni, koja je tajni par vratila na adresu na kojoj živi muškarac.

– Ne postoji ništa gore od varalice – žene ili muškarca. Ne radite tako nešto u mojim kolima. Karma je kučka. Budite bolji ljudi, činite bolje u životu. Danas se nije dobro završilo za njega, sigurna sam, jer su oboje imali kofere i stajali su u dvorištu kad sam otišla. Ovo je moj auto, radim za sebe. Ako odlučim da prekinem vožnju, to je moj izbor. Ako radite nešto u mom autu, imam pravo da rešim to ako smatram da je to prikladno – objasnila je taksistkinja.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  IZMEĐU SVETA I MENE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/category/izmedu-sveta-i-mene/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin