ŽENE SU BILE LJUBOMORNE JER JE ODVUKLA BOSILJČIĆA U KREVET: Evo ko je GLUMICA čiji brak se RASPAO zbog afere s Ivanom

Naša filmska, televizijska i pozorišna glumica Andrijana Videnović poznata je po velikom broju uloga kako u domaćoj tako i stranoj produkciji, a kao ljubavnica Ivana Bosiljčića privukla je veliku pažnju. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i to u klasi profesora Milenka Maričića. Od 1984. godine igrala u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, KPGT, KULT teatru, Domu omladine u Beogradu i Zvezdara teatru.

Nakon uspešne karijere odlučila je da se povuče i posveti privatniom životu s obzirom na to da se te davne 1992. godine ostvarila kao majka.

Andrijana Videnović
foto: prentscreen/youtube/RTS Kulturno-umetnički program – Zvanični

Danas je redovni profesor za užu umetničku oblast Dikcije na Fakultetu umetnosti Univerziteta u Prištini. Iako je glumu diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, odlučila je da se kao predavač angažuje u rodnoj Prištini.

Andrijana Videnović
foto: Printscreen Youtube/ LudNICA Idemo

Nakon duže pauze pojavila se 2007. godine u srpskoj sapunici ” Ljubav i mržnja” koja se emitovala na televiziji ” Pink”, a verodostojno je dočarala lik razmažene bogatašice Katarine Lazarević.

Andrijana Videnović
foto: prentscreen/youtube/Centar film

Iako je u ranoj mladosti doživela veliku popularnost i glumila rame uz rame sa velikim glumačkim imenima Andrijana je odlučila da se povuče sa scene, a pored posla posvećena je porodičnom životu. Uživa u braku sa književnikom Draganom Jovanovićem Danilovom i sinom Lukom.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/