Žena živi u istoj kući s bivšim mužem i njegovom novom djevojkom: Dugo je poznajem, ovo me zapanjuje

Mnogi vjeruju da je hodanje s bivšim mužem vaše prijateljice pogrešno. Jedna je žena to osjetila iz prve ruke i podijelila je uznemirujuću priču o tome kako se njena prijateljica, koja joj nije bila posebno bliska, počela viđati s mužem nakon njihovog nedavnog prekida.

 

Odlučili smo se razvesti nakon 20 godina braka, ali tek smo donijeli tu odluku, a sudski proces još nije ni započeo. I dalje smo živjeli u istoj kući s dvoje djece. Upravo sam počela razmišljati o preseljenju pa me ova vijest pogodila kao grom iz vedra neba. Moj muž se prije par mjeseci počeo viđati s tom mojom poznanicom i navodno su u početku samo šetali zajedno.

 

Ali brzo je prešlo na vrlo česta viđanja i otkrila sam da je dala do znanja da želi romantičnu vezu s njim i bila kod nas kad mene nema”, započinje svoju ispovijest žena, piše Kurir.

 

Ova žena je objasnila da prijateljica koja je izrazila želju za romantičnom vezom s njenim bivšim suprugom nije bila bliska prijateljica, već neko koga poznaje nekoliko godina i koja ima djecu koja su išla u istu školu kao i njihova.

 

“Sve me ovo izuzetno uznemiruje, pomisao da je neko drugi u mom voljenom domu, pomisao da bi žena koja me poznaje bila toliko hrabra i brza učiniti nešto po tom pitanju kad smo u ranoj fazi rastave i ja nisam se u potpunosti iselila, a ja sam još uvijek u porodičnoj kući, zapanjila me.

 

Jako mi je stalo da moj muž nastavi dalje i pronađe sreću. Mislim da je sva moja tjeskoba usmjerena na ženu koja mi je trebala biti više prijateljica nego njegova. Nekako mi je neugodno i pomisliti da je ona mislila da je ‘u redu’ provesti sve to vrijeme s njim, a da navodno nije ni znala za naš razvod”, objašnjava.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU          I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin