ŽENA UŠLA U ŠAHT DA SPASI MUŽA, PA I ONA NASTRADALA, A ONDA JE NAIŠAO UNUK: Otkriveni jezivi detalji tragedije u Novom Sadu

Bračni par (68) i (65) iz Novog Sada, tragično su nastradali, najverovatnije od strujnog udara, kada su ušli u šaht hidrofora u svom dvorištu, a njihov unuk našao je njihova tela jedno preko drugog, otkriva izvor Kurria upoznat sa slučajem.

Pa da podsetimo, tragedija se dogodila danas oko 15 sati u novosadskom naselju Veternik kada je bračni par jedan za drugim ušao u šaht iz kog više živi nisu izašli.

– Čuli smo policiju i vatrogasce sa sirenama, i isprva smo mislili da se zapalila radionica koja se nalazi do njihove kuće. Uplašili smo se jer je tu firma za stolariju, ali kad smo se približili videli smo da se sve vrti oko šahta kuće naših dragih komšija – kaže jedan od stanara ulice u Veterniku i dodaje da se sumnja da je u šaht prvo ušao muškarac, a kada je počela da ga trese struja, žena je ušla kako bi mu pomogla i tako su tragično okončali živote.

– Šokirali smo se kad smo čuli da su umrli. Saznali smo da se na video- zapisima sa kamera vidi kako prvo u šaht ulazi naš komšija, a za njim i njegova supruga. Nažalost, ne vidi se kako iz njega izlaze. Udarila ih je struja.

– Oni su divne komšije, tako prijatnji ljudi, zaista je bilo divno provoditi vreme s njima – kažu žitelji ovog kraja i dodaju:

Tela su poslata na obdukiju.

– Prvo je morala da se isključi struja u celom kvartu, da bi im se uopšte prišlo i pokušalo da se pomogne. Nažalost, već je bilo kasno i oni su bili jedno preko drugog u šahti – kaže izvor iz istrage.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin