Žena uskrsnula na vlastitoj sahrani – Niko nije mogao da vjeruje šta vidi, rodbina ostala u apsolutnom šoku!

Ministarstvo zdravlja Ekvadora potvrdilo je u saopštenju da je žena umrla od ishemijskog moždanog udara nakon što je sedam dana provela na intenzivnoj njezi. Dodaje se da je Montoya ostala pod “stalnim nadzorom”, ali bez navođenja drugih informacija o medicinskoj istrazi u vezi sa ovim slučajem.

 

Kako prenose mediji, rodbina je ovaj put držala otvoren kovčeg podučenog iskustva od prošlog puta kada je Montoya, na vlastitoj sahrani, šokirala prisutne kucajući po kovčegu.

 

 

Njen sin Gilberto Barbera Montoya rekao je da još nije dobio nikakav izvještaj od nadležnih o medicinskom objašnjenju onoga što se dogodilo i upozorio da stvari “neće ostati ovako”.

 

 

On je dodao da se porodica formalno požalila na incident, tražeći da se za početak utvrdi odgovornost ljekara koji je proglasio mrtvom.

 

 

Bella Montoya je “uskrsnula” 9. juna kucajući po kovčegu u kojem je provela pet sati, u pogrebnoj kući u Babahoyou, 208 km jugozapadno od Kita.

 

 

Posmrtni ostaci Montoye, koja je bila penzionisana medicinska sestra, nalaze se u istom pogrebnom zavodu gdje se i probudila. Njen sin je za AP rekao da će ona biti sahranjena na javnom groblju.

 

Povodom ovog slučaja formiran je tehnički komitet sa ciljem da se preispita kako bolnica izdaje potvrde o smrti, saopštilo je Ministarstvo zdravlja Ekvadora.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:   INSTAGRAMU     I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)