Žena ukrala pogrebno vozilo sa pokojnikom: Automobil i telo pronađeni na nesvakidašnjem mestu

Nesvakidašnji slučaj desio se u Fort Vortu, Teksas

 

 

Žena iz Teksasa uhapšena je ove nedelje jer je navodno ispred bolnice ukrala pogrebno vozilo u kom je bilo telo pokojnika, javlja Law&Crime.

 

Valeri Treglor-Elis (36) iz Ejzla, ruralnog predgrađa Fort Vorta, optužena je za jednu tačku krađe automobila i zloupotrebu leša, prema Policijskoj upravi Fort Vorta.

 

Incident se dogodio u utorak uveče oko 19 sati, kada su policajci prvi put primili prijavu o ukradenom vozilu s jednog od brojnih parkinga obližnje bolnice, poznate po hitnoj službi i psihijatrijskim uslugama.

 

Kada su policajci stigli, saznali su da je vozač pogrebnog vozila ostavio svoje vozilo — i pokojnika — kako bi preuzeo drugo telo iz bolnice, prema izveštaju policije. Kada se vratio, međutim, i vozilo i mrtva osoba unutra su nestali.

 

“Dok je vozač bio u bolnici, osumnjičena, odrasla žena, ušla je u vozilo bez dozvole vozača i pobegla sa parkinga”, rekao je portparol policije Fort vorta za Law&Crime.

Vozilo je ubrzo nakon toga pronađeno oko četiri kilometra zapadno na dugoj, strmoj i brdovitoj sporednoj ulici koja čini veći deo istočne granice ogromnog, 64 hektara velikog zoološkog vrta Fort Vorta.

 

“Ukradeno vozilo i telo pokojnika su kasnije pronađeni i vraćeni netaknuti, bez oštećenja”, saopštila je policija.

 

Sigurnosne kamere navodno su prikazale osumnjičenu kako napušta vozilo i beži.

“Osumnjičena je ubrzo pronađena i privedena bez incidenata, te prevezena u gradski zatvor”, saopštila je policija.

 

“Vozilo i preminula osoba su vraćeni vozaču pogrebnog preduzeća.”

 

Motiv za incident trenutno nije poznat, a organi reda ne spekulišu javno o navodnim krađama, navodi ovaj portal.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU     I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin