Žena u teretani napala slijepog momka: PRESTANI BULJITI U MENE

Slijepi muškarac ispričao je priču kada je bio optužen da je buljio u ženu u teretani…

 

Pete Gustin je američki glasovni glumac i strastveni surfer, skateboarder i wakeboarder. Ima veliki broj pratilacaa na društvenim mrežama, a samo na YouTubeu ga prati 1,29 miliona pretplatnika.

 

Iako je dobro poznat na internetu kao tip koji ne dopušta da ga sljepoća spriječi u avanturističkim aktivnostima, nije toliko prepoznatljiv u teretani.

 

Objavio je video o susretu prije devet mjeseci, koji se nedavno ponovno pojavio na internetu, o tome kako su ga prozvali kretenom.

 

“Slijep sam. Ako znaš što znače te dvije riječi, onda si mnogo pametniji od djevojke koja je vrištala na mene u teretani”, objasnio je Gustin u snimci.

 

“Stojim tamo i radim vježbu spuštanja tricepsa, a s obzirom da ne vidim, samo buljim u prazno i radim svoje. Na pola seta počinjem čuti korake koji izgledaju kao da dolaze u mom smjeru svebliže i bliže. Sve dok mi odjednom ova žena ne stoji direktno ispred nosa i govori:

 

“Nisam došla ovamo da buljiš u mene’.

 

“Oh, žao mi je, ja sam slijep” – kažem joj.

 

Bez obzira što je ženi otkrio svoj invaliditet, ona je odgovorila da je nije briga za njegovu sljepoću i ponovno mu je rekla da prestane buljiti u nju.

 

Žena je odjurila i vratila se s upraviteljem. Pete je izvadio svoju ličnu iskaznicu koja je otkrivala da je definitivno slijep. Prema Peteovim riječima, menadžer je odgovorio:

 

“U redu, ali još uvijek ne možete učiniti da se drugi osjećaju neugodno dok ih gledate.” (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

–    KLIKNI OVDJE     www.rbsm-serije.com

Pratite nas na    INSTAGRAMU    I    FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin