ŽENA TRUDNA S DETETOM SVOG ROĐENOG SINA! Šokantna ispovest podelila svet, a u porodici je svi podržavaju! (VIDEO)

Priča o trudnici Nensi Hok, koja nosi dete svog sina, izazvala je burne reakcije. Neki je osuđuju, neki smatraju plemenitim gestom majčinstva.

 

Vest da je jedna majka (56) otkrila kako je trudna sa sinom, šokirala je svet. Naime, Nensi Hok iz Jute odlučila je da bude surogat majka svom sinu Džefu i snaji Kembri nakon što je ta mlada žena usled zdravstvenih problema morala da prođe histeroktomiju (operacija uklanjanja materice).

Nensi se ponudila da bude surogat majka, pre svega jer je znala koliko njen sin uživa u roditeljstvu i mašta o proširenju porodice, a to nakon operacije njegove žene više nije bilo moguće. Budući da ima 56 gdina, Nensi je prvobitno mislila da ta opcija nije mnogo realna u praksi, ali ipak, postupak je uspešno prošao i Nensi će polovinom novembra na svet doneti svog unuka. Zvuči zaista bizarno, zar ne?

– Nikada nisam zamišljala da bih mogla da zatrudnim sa 56 godina ili da je to uopšte moguće da se desi. Ipak, ovo je jedna prelepa stvar koja se dešava – istakla je Hokova.

Zanimljvo je to da Džef i Kembri imaju blizanakinje Veru i Ajvi koje su dobili vantelesnom oplodnjom pre Kembrine operacije. Potom su na isti način dobili još jedne blizance, dečake Luku i Dizela. Taj porođaj je bio traumatičan, s nizom komplikacija, zbog čega su morali da joj uklone matericu.

 

Ipak, par je želeo još dece, te je u pomoć priskočila Kembrina svekrva.

– Imali su velike probleme sa neplodnošću, međutim, tokom procesa vantelesne oplodnje ostalo im je još zamrznutih embriona koje su želeli da iskoriste. Kembri više nije mogla da iznese trudnoću, a meni je palo na pamet da bih ja to mogla da uradim za njih – ispričala je još Nensi.

 

Ona je, kako je otkrila, tu ideju iznela svom sinu i on je zaplakao od sreće.

– U prvi mah nisam rekla svom suprugu za tu ideju, ali kasnije mi je i on bio velika podrška kroz ceo taj  proces. Niko nije mislio da će oplodnja uspeti jer sam u poznim godinama. Međutim, lekari su rekli da sam odličnog zdravlja i da je moguće da se trudnoća iznense. Nakon što sam zatrudnela, dobro sam se osećala, sve je bilo isto kao i kada sam nosila svog sina – kaže Nensi za Dejli Mejl.

 

Celokupna veoma neobična situacija, dodatno je učvrstila odnose u porodici, te su sada svi jedno drugome bezrezervna podrška.

– Veoma sam zahvalan što imam tako nesebičnu majku koja se žrtvovala za mene i moju suprugu. Celo ovo putovanje ostavilo me je u čudu. Zadivljen sam svojom majkom, njenom dobrotom i ljubavlju koju ima za nas. Ovo iskustvo je bilo puno lepih trenutaka, ali i poniznih. Okolina nije shvatala našu situaciju i nisu svi dobronamerno gledali na taj  plemeniti gest. Ipak, prilika da budem otac još jednoj devojčici je veliki blagoslov – zaključuje Džef.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin