Žena tražila NOŽ od recepcionera, muškarcu krv ŠIKLJALA iz vrata: Evo šta je prethodilo užasu u Nišu

Povređeni muškarac je operisan i trenutno je stabilno

 

Žena A. N. je makazama nanela posekotinu i ubod u vrat muškarcu D.R. oko 1.30 sati u Nišu.

Prema saznanjima, A. N. je prethodno iznajmila sobu u hotelu u niškoj Gornjomatejevačkoj ulici.

 

– Njih dvoje su bili u sobi do 1.30 sati, kada je žena izašla i od recepcionara potražila nož. On joj nije dao nož, nakon čega se ona vratila u sobu i verovatno je tada došlo do ubadanja – kaže izvor.

Kako pretpostavljaju u hotelu, motiv ovog ranjavanja je pljačka ili krađa, zato što je nakon ubadanja žena izašla i rekla recepcionaru: “Moram da se vratim po svoju narukvicu i pare, nemoj da zoveš policiju”.

Onda je ona otišla, a recepcioner je otišao do sobe i zatekao unutra krvavog muškarca. Kada ga je izveo iz sobe i pozvao Hitnu pomoć, krv je šikljala iz vrata, tako da su zidovi hotela umazani.

Makaze kojim je najverovatnije učinjeno ovo krivično delo nađene su ispod lavaboa u kupatilu sobe, a ispod kreveta su bile kutije od lekova za smirenje.

Čovek koji je uboden nije od ranije poznat policiji, dok je A. N. bila optuživana za krađe.

– Inače, osumnjičena žena nema stalnu adresu u Nišu, ona ponekad iznajmi sobu u našem hotelu, ali nismo ni slutili da može ovako nešto da uradi – kažu radnici hotela.

Povređeni muškarac je operisan i trenutno je stabilno.

– Ne verujem da je htela da ga ubije, već je to verovatno bilo u žaru rasprave ili nervnom rastrojstvu – kažu radnici hotela.

Žena je nakon uviđaja odvedena na psihijatriju.

Miran kraj

– Noćas smo videli rotacije, Hitnu pomoć i policiju. Jutros sam od komšija čuo da se nešto desilo u hotelu, da je neko izboden.. Inače, ovo je miran kraj – kaže žitelj Gornjomatejevačke ulice Aleksandar Mladenović.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin