ŽENA SVEDOČILA “IZ GROBA” PROTIV SVOG UB*CE: Majku dvoje dece bivši ŽIVU SPALIO, njeno svedočenje ga je poslalo na DOŽIVOTNU

0

Boni Bouz se još uvek seća poslednjih reči koje je ikada rekla svoj ćerki Džudi Malinovski.

 

 

Žrtva nezamislivog napadača, Džudi je proveo dvije godine u bolničkom krevetu nakon što je živu spalio bivši dečko ispred benzinske pumpe u Ohaju. Međutim, ona je bila odlučna da preživi dovoljno dugo da vidi zadovoljenje pravde.

 

Neposredno pre svoje smrti, ona je snimila svedočenje koje je kasnije pušteno na suđenje – postavši jedan od prvih ljudi u istoriji SAD koji je svedočio na sopstvenom suđenju za ubistvo. Džudi, koja je tokom života preživjela rak i koja je znala da se “bori” u bolničkoj postelji, bila je “prijateljica sa svima” koje je srela, rekla je njena majka.

 

Bouz (60) je opisala odlučnost svoje ćerke da se održi u životu kako bi pravda mogla da se izvrši protiv Majkla Slejdžera, čoveka odgovornog za smrtonosni napad 2015. Bouz je ispričala da je njena ćerka „rekla da je umorna” nakon dve godine u bolnici. , sedam reanimacija i više od 50 mučnih operacija koje su održane u životu.

 

 

„Nju smo održavale u životu ja, njene ćerke i pravda“, rekla je njena majka, prisećajući se poslednjih dana.

 

Džudi je umrla od otkazivanja organa u junu 2017. dok je Bouz poslednji put držala za ruku.

 

“Rekla sam, ‘Deo mene će ići sa tobom, Džudi’. Rekla sam sam: ‘I deo tebe ću uvek živeti ovde sa mnom’,” ispričala je Bouz. „Potom sam rekla: ‘Držaću te za ruku dok te Isus ne uzme za drugu ruku’.”, ispričala je njena majka.

 

Deset sekundi nakon što je Bouz pustila Džudinu ruku, njena ćerka je prestala da diše, kaže ona.

 

 

 

„Pokušali smo, ali ona je prevazišla sve šanse“, rekla je.

 

Naime, Džudini herojski napori doveli su do izricanja presude za njenog bivšeg dečka Slejdžera, zbog koje je doživotno osuđen.

 

Kako je Bouz ispričala, Džudina porodica je nastavila borbu.

 

Njene ćerke Kejlin i Medison, sestra Danijel Gorman, brat Patrik Bouz i majka Boni Bouz udružili su se u zalaganju za pooštravanje zakona u Ohaju za napade pomoću supstanci koja ostavljaju žrtve ozbiljno unakaženim. A 7. septembra 2017, porodica je stajala zajedno u Državnoj kući u Oһaju gde je usvojen “Džudin zakon”.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU    I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *