Žena s juga Srbije ZADOVOLJAVA celo selo, a za to dobija nešto ČUDNO: “Ne mogu sve odjednom da ih primim”

Na internetu se pojavilo pismo žene koja tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u jednom selu na jugu Srbije, a nakon što je 2020. podelila svoju priču sa javnošću napravila je pravu buru na društvenim mrežama. Njenu priču vam prenosimo u celosti.

– Prvo sam u aferu krenula s jednim. Često je dolazio kod mene po ono što nije imao kod kuće i rado sam mu to pružala, s obzirom na to da sam mlada i slobodna. Razglasio je po selu ostalim muškarcima i uskoro su se svi zainteresovali za mene i počeli da dolaze ko je kako uspeo – priznala je anonimna Srpkinja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
– Teška srca sam ih u početku odbijala, ali sam kasnije shvatila, pa zašto im ne bih pomogla i udovoljila kada njihove žene neće?! I tako svaki dan dolazi po par njih u različito vreme, ne mogu sve odjednom da ih primim- pravda se fatalna ljubavnica.

Njene usluge koristi i mlađi i stariji, a kako tvrdi, najviše joj odgovaraju oni u srednjim godinama.

– Pored njih se osećam kao kraljica celog sela i mislim da mi ni jedna od tih žena nije ravna niti će ikad biti. Oni svi rado dolaze kod mene čak me i nagrađuju. Neki mi daju novac, pa neki suve kobasice, šunkice i tako. Ima onih koji mi donesu svež sir i pavlaku – rekla je ona.

– Stvarno mi je lepo s njima i uživam da im pružam veliko zadovoljstvo jer sam sigurna da bolje od mene nema, tako mi i oni govore – samouverena je ona.

Ipak, od jedne stvari posebno strahuje, a to je – šta će se desiti ako za sve saznaju supruge muškaraca koje ona zadovoljava?

– Neke od njih znam lično i znam kakve su veštice i gadure. Nisam ništa trenirala pa da imam šansu da se borim s njima. Znam da će to kad tad izaći na videlo jer će neko da se oda. Muškarci su babe tračare kao i žene. Sigurna sam da će mi jednom pokucati na vrata i staviti me na stub srama- živopisno je objasnila ova serijska ljubavnica.

– Moraću da napravim neko sklonište za svaki slučaj ako se sazna, da imam gde da se sklonim dok ih ne prođe ljutnja. Ja im nisam kriva što su nesposobne da se se pobrinu za svoje muževe – zaključila je anonimna Srpkinja.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin