ŽENA PRONAĐENA MRTVA NAKON NEVREMENA: Tragedija u Rasinji, upala u podrum pun vode, mrtvozornicu zbog poplava DOVEZLI BAGEROM

0

Starija žena nastradala je u poplavi koja je nakon nevremena pogodila Rasinju na severu Hrvatske.

 

Žena je pronađena mrtva u podrumu porodične kuće i za sada nije poznat uzrok smrti. Telo su prema pronašli članovi porodice dok portal ePodravina nezvanično navodi da se žena, koja je imala 74 godine, utopila u podrumu koji je bio pun vode.

 

Na mesto događaja pozvana je Hitna pomoć, međutim, lekari nisu uspeli da ožive staricu.

 

O dramatičnosti situacije govori i činjenica da su mrtvozornicu do mesta tragedija prevozili bagerom.

 

– Komšija me je pozvao da mu pomognem da spase ženu. Verovatno je sišla u podrum da nešto spašava pa je pala u vodu. Valjda se nagutala vode i utopila. Dok smo mi došli već je preminula. Probali smo da je oživimo, davali joj veštačko disanje, no nije više bilo spasa. 

 

uprug ju je dugo zvao, nije se javljala, a kad je shvatio da je u podrumu već je bila mrtva – kaže za ePodravinu jedan od suseda i dodaje da meštani ne pamte ovakvu tragediju.

 

Snažno nevreme sa gradom, podsetimo, pogodilo je u ponedeljak mnoge delove Hrvatske, a na auto-putu A3 kod Županje zabeležena je šokantna scena kad su vozači parkirali vozila ispod nadvožnjaka.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU       I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *