ŽENA PREBILA MUŠKARCA, PA GA OSTAVILA ISPRED DOMA ZDRAVLJA: Drama u BiH, portip sve prijavio POLICIJI

Muškarca, koji je jutros sa povredama po celom telu pronađen na ulazu u Dom zdravlja u Bosanskoj Gradišci, pretukla je supruga koja je privedena u policiji na ispitivanje, saznaje ATV.

 

 

Nezvanično saznaju da je policiji prethodno prijavljeno nasilje u porodici, odnosno da je 49-godišnjak napao svoju suprugu. Nešto kasnije osumnjičeni nasilnik je postao žrtva.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je 49-godišnjak prvo nasrnuo na svoju suprugu, te da mu je ona uzvratila. Nanela mu je višestruke povrede, a potom ga dovezla na ulaz Doma zdravlja i izbacila iz vozila.

 

 

Tu ga je pronašao portir koji je sve prijavio policiji. Njemu je pomoć ukazana u gradiškoj bolnici, a navodno je po telu imao i rane od noža.

 

 

– Pretučeni muškarac je odbijao da sarađuje sa istražnim organima, ali se operativnim radom došlo do saznanja da mu je povrede nanela supruga. Ona je privedena i slučaj je zasada kvalifikovan kao nasilje u porodici – kaže izvor blizak istrazi.

 

 

U PU Bosanska Gradiška za ATV je potvrđeno da je slučaj prijavljen, te da je u toku rad kako bi se rasvetlile sve okolnosti ovog događaja. O događaju je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:         INSTAGRAMU           I         FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin