Žena otišla u CRKVU koju je videla U SNU, a tamo se desilo čudo: Zapanjila se kad je videla ko je čeka

Tvrdi da je zahvaljujući “proviđenju” uspela da pronađe svoju nestalu mačku

 

Žena iz Velsa koja je “premrla” od brige za svojom izgubljenom mačkom kaže da ju je ponovo pronašla nakon što je u snu videla gde je zarobljena.

 

Niki Miring-Tomas (50) je priznala da je bilo malo čudno to što je pronašla macu zvanu Inka u napuštenoj crkvi, baš kao što joj se prethodno “ukazalo” u četiri sata ujutro.

 

Ona kaže da je ljubimica četiri dana bila izgubljena, ali da je čula mjaukanje iza prozora zatvorene crkve, čim je tamo otišla, piše Dejli star.

 

– Da nisam sanjala taj san, ne bih ni pomislila da odem u crkvu. Nikada je ne bih čula sa puta i nikada ne bi uspela da pobegne bez nečije pomoći. Možda imam šesto čulo ili je možda proradila veštica u meni – kazala je ona.

 

Žena je dodala da su njene kolege na poslu bile začuđene kada im je ispričala i da jednostavno nisu mogli da poveruju.

 

Inku je, kako kaže, prvo čula, a zatim je dozvala po imenu. Niki je onda uspela da provuče ljubimicu kroz mali otvor na razbijenom prozoru. Kasnije je mačku počastila obilnim obrokom.

 

– Bilo je pravo proviđenje to što sam videla da je ona u toj crkvi. Tada sam i malo zaplakala zbog toga. Bilo je stvarno stvarno čudno – priznala je ova majka dvoje dece.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin