Žena na NOVOJ reklami videla muža koji je UMRO pre 9 godina: Odgovor firme produbio je misteriju (VIDEO)

Žena iz Engleske pogledala je promo video jednog restorana i šokirala se kada je navodno ugledala svog pokojnog muža. Šok je postao još veći kada je saznala da je reč o novom videu, iako je njen suprug umro pre devet godina.

Video je objavio restoran indijske hrane “Spice Cottage,” u selu Vestburn u Zapadnom Saseksu. Na njemu se vidi kako konobari služe sepcijalitete, a onda im gosti čestitaju aplauzom.

I dok je svim ostalima pažnju privukla kulinarska ponuda, Lusi Votson zaintrigirao je drugi detalj.

– Koliko je star snimak? Moj pokojni muž i njegov sin su u prvom kadru, a on je umro 2014. godine? – napisala je ova žena na Fejsbuk stranici restorana gde je nedavno objavljen video.

– Zdravo, Lusi. Žao nam je što to čujemo. Snimak je nastao prošle nedelje – glasio je odgovor.

Tragediju je tako zasenila misterija, a možemo samo da pretpostavimo kako se Lusi osećala kada je saznala istinu o snimku. Iako je moguće da je pomešala nekog muškarca sa svojim suprugom, ali je još čudnije što je prepoznala i njegovog sina.

Ni Lusi Votson ni restoran nisu želeli da daju komentar za “Dejli mejl”.

Video koji je pokrenuo misteriju, objavljen je na Fejsbuku 16. januara uz poruku: “Nova godina, novo raspoloženje! Poslednjih nekoliko nedelja naporno smo radili kako bismo naše iskustvo uživanja u hrani učinili još nezaboravnijim. Pridružite nam se u savršenom spoju izvrsnih ukusa, uz klasična i jedinstvena jela inspirisana drevnim porodičnim receptima”.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *