Žena mislila da joj se priviđa, a on joj dao “malog”: LJEKAR MANIJAK UŽIVA SA TRUDNICAMA DOK SU POD ANESTEZIJOM

Žena mislila da joj se priviđa, a on joj dao “malog”: LJEKAR MANIJAK UŽIVA SA TRUDNICAMA DOK SU POD ANESTEZIJOM

 

Žrtva pod anestezijom je rekla porodici da je mislila da halucinira u trenutku napada

Anesteziolog koji je navodno silovao trudnicu tokom carskog reza možda je izvršio napade na još dvije žene istog dana. Đovani Kvintela Bezera (32) uhapšen je pod sumnjom za silovanje kada je navodno tajno snimljen kako oralno napastvuje ženu nakon što ju je omamio jakim sedativima u bolnici da Mulher u Sao Žoao de Meritiju u Rio de Žaneiru.

 

Mužu nesrezne žene je rečeno da napusti sobu i da ne može da vidi svoju tek rođenu bebu, a šta se dogodilo njegovoj supruzi je saznao tek kada je prepoznao doktora na televiziji nakon hapšenja.

 

“Nikada nisam vidjela ništa slično – rekla je delegatkinja Barbara Lomba, koja je zadužena za istragu slučaja.

 

Žena je rekla porodici da je mislila da je imala halucinacije u trenutku napada. Bezera je završio medicinsku obuku za anesteziologa prije dva mjeseca.

 

Osoblje bolnice je navodno bilo zabrinuto zbog količine lijekova koje je davao svojim pacijentima, pa su postavili tajnu kameru da vide šta namjerava. Bili su užasnuti kada su ga vidjeli kako se*sualno napada ženu dok su joj drugi ljekari radili carski rez na manje od 90 centimetara iza hirurške zavjese. Navodno ju je napastvovao skoro deset minuta.

 

Međutim, članovi osoblja koji su snimili silovanje rekli su da je doktor već sproveo dvije slične procedure tog dana, a policija istražuje da li su te dvije žene takođe bile žrtve napada.

 

U drugoj operaciji u nedjelju, zaposleni su rekli da je Đovani “nosio otvoreni ogrtač na sebi, i namještao se tako da niko ne može da vidi pacijenta od vrata nagore”.

 

“Đovani, pozicioniran prema vratu i glavi pacijenta, počeo je, polako da se kreće naprijed-nazad. Po pokretu i zakrivljenosti ruke, izgledalo je kao da drži glavu pacijenta prema predjelu karlice – rekao je svjedok, prenosi G1 Rio de Žaneiro.

 

Članovi osoblja su postali sumnjičavi jer je anesteziolog davao toliko količinu anestetika da majke nisu mogle da drže svoje bebe nakon porođaja.

 

Policija je pohvalila bolničke radnike što su preduzeli akciju i snimili zločin. Ovaj ljekar se suočava sa optužbama za silovanje sa zatvorskom kaznom od 8 do 15 godina u Brazilu. 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin