Connect with us

Sudbine

“Žena me vara, brat mi poslao sliku!” Kad sam video sliku od ljubavnika, DOŠLO MI DA PLAČEM! Pa kud baš s njim?!

Published

on

Danas vam donosimo jednu prepisku, kada je jedan mladić saznao za nevjeru svoje vjerenice od svoga brata, koji mu je poslao sliku. Kada je vidio, nije mu bilo dobro, ona je bila sa svojim šefom. Veliki udarac je to bio za njega. 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Sudbine

Hrvatica(43) se udala za svog učenika(16), već ČEKAJU BEBU! “Dobar je, sluša me, ima sve 5 u školi!” (FOTO)

Published

on

Njih dvoje žive nedaleko od Beča, jer jednostavno nisu mogli izdržati pritisak hrvatske javnosti, koju je Renatu razapeo na stub srama.

Što je najgore u cijeloj priči, Renata je ušla u vezu sa njim, kada je on imao tek 13 godina, ona je zbog svega toga dobila otkaz na poslu, a završila je i na sudu, ali je nije sve to spriječilo da ostane u vezi sa svojim Renatom, koji se zaljubio preko ušiju u svoju profesoricu.

Kada je napunio 14 godina, Renata je uselila u njegovu kuću, gdje je on živio sa svojom majkom, otac mu je umro, tako da je cijeli život sa mamom.

Njih dvoje su dobili i kćerku, a o njoj se uglavnom brine Renata, dok je Ervin još uvijek u školskim klupama. Vaša mišljenja o ovoj bračnoj zajednici?

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

 Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Sudbine

Muž mi je bolesno ljubomoran, PA JA NE ZNAM ŠTA JE NJEMU, ZBOG OVOGA MI NAPRAVIO haos od života!

Published

on

Muž mi je bolesno ljubomoran… Muž mi je bolesno ljubomoran… često me i t*če. Juče sam ga jedva nagovorila da me pusti u grad na kafu sa prijateljicom. Bukvalno sam ga molila dva dana. Bilo mi je prelijepo sa prijateljicom, ali tada se pojavio od nekuda njen muž i sjeo sa nama za stol. Znala sam da je to loše, malo smo mjesto i ako bi moj muž čuo da sam bila u muškom društvu… GROZNO…

Počela sam se tresti od str*ha. Istog trenutka sam ustala i rekla prijateljici da moram hitno kući. Bila je zbunjena mojom iznenadnom reakcijom. Bukvalno sam istrčala iz lokala… Cijelim putem sam molila Boga da mome mužu neko nije javio. Međutim kada sam došla kući moj muž je ostao šokiran kada me vidio. Iznenadilo ga što sam se praktično odma vratila, a toliko sam ga molila da odem.

Image may contain: 1 person, standing

Naravno nisam mu rekla pravi razlog, jer to bi značila momenatalne b*tine za mene, ali od juče sam pod velikim strah*m. Svaki puta kada mu telefon zazvoni mislim da će mu neko reći da sam sjedila za stolom sa drugim muškarcem. Kada god izađe iz kuće i kada se vrati strepim… Da barem nisam rodila dijete da se mogu razvesti, ovako sam vezana za ovu torturu za cijeli život, jer bez sina ne bih mogla ni jedan sat da izdržim.

Šta vi kažete na ovo, da li ona treba da se razvede ili da trpi?

 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

 

 

Continue Reading

Sudbine

SVE JE BILO SUPER: Do momenta kada sam stavila sliku moga sina na fejs, ONO ŠTO MI JE MUŽ URADIO, Pamtiću cjelog ŽIVOTA…

Published

on

Sve je bilo super do momenta kada sam stavila sliku moga sina na fejs… Imala sam super brak, svekrva za primjer, ma sve za desetku. Bila sam trudna i nosila muško dijete, ma jedva čekala da se porodim, ali nisam ni slutila da će mi tada početi pakao od života.

Nakon što sam se porodila i čim sam došla kući iz bolnice slikala sam se sa mojim anđelom i postavila na face profil, jednostavno sam željela da svi moji prijatelji vide mog prelijepog sina. Međutim nakon par minuta su mi muž i njegova mama naredili da uklonim sliku sa profila. Nisam ih poslušala, jer je slika u kratkom roku sakupila 200 lajkova i glupo mi je bilo da je sklonijem.

Kada su shvatili da nisam izbrisala sliku, došli su mi ponovo u sobu i moj muž me je pred njegovom mamom i našim tek rođenim sinom oš*mario i za*rijetio da ako ne izbrišem sliku ODMA da će me tako tek porođenu istjerati iz kuće na ulicu i da sina više nikada neću vidjeti.

Ne znam šta im toliko smeta što kačam slike našeg sina na zid??? Mislim znam, svekrava se istripovala da će joj neko unuka ureći i kao ona se više brine i sikira za njenog unuka od mene MAJKE KOJA GA JE DONIJELA NA SVIJET.

Kakav je ovo život kada mi nije dozvoljeno da slike mog sina stavljam na zdi da ga svi vide kako raste!!!

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

Prati nas na Facebook

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!