Žena je ČULA DJEČIJI GLAS u KUĆI i OSJETILA jeziv SMRAD : Ponavljao Je JEDNU RIJEČ – IZBEZUMILA se od STRAHA

Situacija je postajala sve gora i gora, pa je odlučila da se obrati za pomoć

Prestravljena žena iz Kentakija u SAD-u tvrdi da je čula dečji glasić iz prazne sobe koji ju dozivao sa “zdravo”. Isto je čuo i njen baštovan koji ju je čak upitao koliko dece ima jer je čuo kikotanje, iako je kuća bila prazna, piše Dejli star.

Žena tvrdi da su se stvari pogoršale, odnosno da sada čuje kako neko hoda po kući, udara po zidovima, kao i da su predmeti počeli da padaju sa polica.

– Imam demona u svojoj kući i treba mi pomoć. U početku nisam znala da je to demon, ali počelo je da biva sve gore i gore kad je moj muž otišao poslom na nekoliko meseci. Tada sam čula korake, lupanje, padanje stvari. Baštovan me je pitao koliko dece imam, ja sam rekla nijedno još. Ostao je u šoku jer je čuo dečji smeh u kući. Bilo je zastrašujuće, budila bih se u tri ujutro bez ikakvog objašnjenja. Nasumice čujem kucanje po vratima. Moj pas je prestao da jede i samo me prati po sobi i leži ispred vrata moje spavaće sobe – ispričala je ona za podkest “Najukletiji” (“Most Haunted” na engleskom)

Povrh svih tih zvukova i aktivnosti, rekla je i da oseća odvratan smrad koji dolazi iz kupatila. Ivet Filding, voditeljka podkesta rekla je da bi kuću trebalo blagosloviti.

– Ovo mi zvuči kao da ženu proganja duh koji traži pažnju. Bez gledanja lokacije teško mi je da dođem do bilo kakvog zaključka, ali čini mi se da gospođi treba blagosloviti kuću. U većini slučajeva ovo obično rešava stvar. Ako to ne uspe, dobro kvalifikovani spiritualista koji se može naći u njenoj lokalnoj spiritualističkoj crkvi, takođe može da dođe i pomogne – zaključila je ona.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  BALKANSKA BAJKA  na LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/25/balkanska-bajka-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin