ŽENA JE 9 GODINA U SEBI NOSILA “KAMENU” BEBU, TVRDEĆI DA JE NA NJU BAČENA JEZIVA KLETVA: Nije ni slutila šta će je snaći

Žena je devet godina nosila “kamenu” bebu i na kraju je umrla od komplikacija, prenosi Daily Mail. Zbog bolova i grčeva u stomaku, problema sa probavom i čudnih zvukova nakon obroka žena (50) poreklom iz Konga javila se na lečenje u Njujorku. Tamo su lekari otkrili da već dugi niz godina u stomaku nosi “kameno” dete, odnosno kalcificirani fetus koji je prestao da se razvja u 28. nedelji trudnoće.

Iako su specijalisti ponudili lečenje, pacijentkinja je odbila tretman zbog verovanja da je neko bacio kletvu na nju u Africi. Ovaj redak fenomen, događa se kada fetus, koji se nalazi izvan materice, prestane da se razvija. To je jedna od mnogih komplikacija u trudnoći koje mogu da ostave ozbiljne posledice na zdravlje majke.

Porođaj
foto: Shutterstock
Preminula je 14 meseci kasnije zbog neuhranjenosti jer joj je, kako objašnjavaju lekari, “kamena” beba neprestano pritiskala creva, a njeno telo više nije bilo u stanju da apsorbuje vitalne hranljive stvari, što je dovelo do gubitka kilograma, prenosi Yumama.

“Nažalost, žena je preminula zbog teške pothranjenosti, opstrukcije creva zbog litopedije i kontinuiranog straha od traženja medicinske pomoći”, objasnio je Vesem Sous, stručnjak za internu medicinu na univerzitetu SUNY Upstate Medical.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin