Žena izbola svoju DVOJNICU 50 puta i telo ostavila kraj Dunava: Motiv je BIZARAN, umešan i Albanac sa KiM

Policija je saopštila da su žene veoma slične zbog svoje crne, ravne kose i sličnog tena

 

Jedna 23-godišnja žena nemačko-iračkog porekla pronašla je svoju dvojnicu na Instagramu, ženu koja je mnogo ličila na nju, a zatim je ubila uz pomoć prijatelja kako bi lažirala sopstvenu smrt, veruju bavarski tužioci, piše Gardijan. Kada je prošlog avgusta otkriveno telo mlade žene u parkiranom Mercedesu u južnom nemačkom gradu Ingolštatu, žrtva je prvobitno identifikovana kao Šaraban K., 23-godišnja kozmetičarka iz Minhena iračkog porekla.

Iako su pojedini članovi Šarabanine porodice identifikovali telo, nakon obdukcije obavljene sutradan, ponovo se postavilo pitanje identiteta. Na kraju je ustanovljeno da je žrtva Hadidža O., takođe stara 23 godine, alžirska blogerka iz Hajlbrona u susednoj državi Baden-Virtemberg.

Policija je saopštila da su žene veoma slične zbog svoje crne, ravne kose i sličnog tena, a nemački mediji su kasnije taj slučaj nazvali ‘dvostrukim ubistvom’. Albanac sa Kosova Šećir K (23). i Šaraban K. uhapšeni su 19. avgusta 2022. godine, ali do ove nedelje vlasti nisu javno spekulisale o motivima ubistva.

 

 

 

 

– Istragom smo došli do opravdane sumnje da je optužena htela da se sakrije zbog porodičnog spora, pa je pokušala da lažira sopstvenu smrt – rekla je u ponedeljak tužilac Veronika Grizer.

Policija je saopštila da je nedelju dana pre ubistva Šaraban K. kontaktirala sa nekoliko žena koje su ličile na nju, a na društvenim mrežama se predstavljala pod različitim imenima.

– Obećavala im je različite stvari kako bi ih nagovorila da se sretnu i na kraju je uspela da pronađe žrtvu – rekao je Grizer.

Hadidža je pristala na sastanak jer joj je obećano da će tema razgovora biti nešto vezano za kozmetiku. Šećir i Šaraban su u njen stan došli automobilom. Negde u šumi između Hajlbrona i Ingolštata, optuženi par je rekao Alžirki da izađe iz automobila, a zatim je nasmrt izbo nožem.

– Oružje kojim je izvršeno ubistvo nije pronađeno, ali su svi ostali dokazi dostupni – rekao je portparol policije Andreas Ajkel. Žrtva je ubijena sa više od 50 uboda nožem, a lice joj je bilo potpuno unakaženo.

Tužioci kažu da su ubice zatim stavili telo žrtve na zadnje sedište “mercedesa” i odvezli se do Ingolštata i parkirali automobil u stambenoj četvrti blizu Dunava, gde su ga oko ponoći 16. avgusta 2022. godine otkrili roditelji. Iako je istraga još u toku i biće saslušano još svedoka, za Šećirom K. i Šarabanom K. raspisana je poternica. Ukoliko budu proglašeni krivima, mogli bi da se suoče sa doživotnim zatvorom.

– Ne nailazite na ovakve slučajeve svaki dan, posebno sa tako spektakularnim obrtom. Onog dana kada smo pronašli telo, ništa nas nije moglo pripremiti za ovakav razvoj događaja – rekla je Ajkel.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)