ŽENA iz BEOGRADA vraćala se KUĆI U dva UJUTRU a ONDA joj je RAŠČUPANA ZVERKA prešla PREKO PUTA kad JE INFARKT nije STEFIO

Zaprepašćena žena iz Mirijeva, naselja u Beogradu, obavestila je svoje komšije na društvenoj mreži Fejsbuk da je u ovom beogradskom naselju videla lisicu.

– Noćas oko dva sata vraćala sam se sa posla i u parkiću iza zgrade u ulici Mihaila Bulgakova 17. Verovali ili ne, videla sam lisicu. Da li se to još nekome desilo? Strašno – napisala je ona.

Foto: Printskrin/Facebook

Kada su komšije saznale za ovo, malo je reći da su se uplašile dok je bilo i onih koji su šaljivo komentarisali ovoj susret.

Međutim, bilo je i onih meštana Mirijeva koji se nisu nešto previše iznenadili i koji su i sami imali susret sa lisicom.

– Kao da ste videli manijaka. Mirijevo je okruženo šumama. Sasvim je prirodno videti po neku divlju životinju, pa i liju. Mirijevo je nekad bilo selo. To još nije urbana zona. Jadna lija, našla se među ljudima zverima. Moja sućut liji – glasi jedan od komentara.

Jedna komšinica je navela da je i ona imala susret s lisicom na okretnici autobusa broj 46.

– Pa šuma je u blizini, ne znam zašto vas čudi, sa svih strana je šumarak neki – upitala je ona.

Dok je bilo i onih koji smatraju da se životinje spuštaju u naselja zbog gladi i uništavanje staništa.

– Ništa čudno. Spuštaju se u sela i gradove zbog gladi. Beograd je prepun đubreta i uzimaju hranu. Svi gradovi sveta ih imaju. Davno sam je videla u Londonu. Bila sam iznenađena kao vi sada – dodala je jedna korisnica u komentarima.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/