ŽENA DALA SINA(3) NA USVAJANJE: 7 godina kasnije nije mogla da veruje šta se desilo sa njim!

ŽENA DALA SINA(3) NA USVAJANJE: 7 godina kasnije nije mogla da veruje šta se desilo sa njim!

 

Kad je majka dala sina na usvajanje, ovom se nije nadala

Život Kris Smit je teško započeo. Tokom detinjstva išla je od jedne do druge starateljske porodice. Zlostavljana je i zanemarivana, tako da uopšte nije čudno što je pobegla kada je imala samo 14 godina, piše Novi zivot.

 

Kada pobegnete, život nije jednostavan. Od loših veza, spavanja na ulici do prosjačenja. Kada je imala 17 godina, rodila je sina Metjua.

 

Nakon što je on rođen, uselila se kod jednog čoveka koji je imao problem s alkoholom. Uprkos stalnim sukobima, pokušala je održati svoju malu porodicu.

 

Zatim je ponovo zatrudnela, ali je njena kćerka umrla samo par dana nakon rođenja. Njena sahrana održana je na Metjuov treći rođendan. Za Kris je to bilo previše:

 

“Morala sam slaviti dan rođenja jednog deteta i žaliti za životom drugog. To me je slomilo.”

 

Tragedija joj je nešto pojasnila, nešto što joj je slomilo srce. Svom sinu nije mogla da omogući normalan život. Zato ga daje na usvajanje. On je imao 3,5 godine, a ona 21. Smatrala je da je to bila ispravna odluka.

 

U to vreme odvojila se i od svog partnera. Narednih sedam godina bile su nespokojne za nju: nije imala jasan cilj te nije mogla pronaći svoje mesto u svetu. Često nije imala krov nad glavom i bila je očajna.

 

Onda se jednog dana sve promenilo. Kris je ušla u restoran i skupila hrabrosti da traži posao. Vlasnik je video nešto u Kris te joj odlučio pružiti šansu. Celi njen život se preokrenuo. Sada je radila, imala je krov nad glavom, a polako je svoj život dovodila u red.

 

Ubrzo nakon toga upoznala je novog muškarca, Džoa, koji je postupao prema njoj s poštovanjem. Do tada je imala samo loša iskustva, tako da je ovo za nju bilo potpuno novo. Sada je spoznala pravu ljubav!

 

Kris i Džo su se venčali. A njeno dete? Mislila je na njega celo vreme. Konačno, Džo ju je podstakao da se obrati socijalnim službama i raspita o svom sinu.

 

Ono što je saznala nije bilo uopšte ono što je očekivala. Za svih 7 godina od kada ga je ostavila, niko ga nije usvojio. Svih tih godina, dok je ona plakala nad njegovom fotografijom, on je bio u instituciji gde ga je i ostavila.

 

Odvezla se tamo i usledio je dirljivo iskustvo za sve prisutne. Socijalni radnici retko viđaju ovakve slučajeve. Sada, kada je majka sasvim stabilna, mogla je svom sinu da obezbedi normalan život.

 

Kris nije mogla da veruje da je ponovno kraj svog sina, da ga drži u naručju i da ga nije zauvek izgubila.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin