“ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Je Posle Razvoda Od Harisa Sreću Pronašla KRAJ DRUGOG, A Ima Jasan Stav O Vezama I Braku: “Muško Se Kod Mene O SVEMU PITA”

0

“ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Je Posle Razvoda Od Harisa Sreću Pronašla KRAJ DRUGOG, A Ima Jasan Stav O Vezama I Braku: “Muško Se Kod Mene O SVEMU PITA”

 

 

 

Modna kreatorka Melina Džinović nedavno se ekspresno razvela od čuvenog folkera Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku.

 

 

O Melininom novom partneru odavno se priča, dok se ona još uvek ne oglašava na temu privatnog života, za razliku od Harisa koji je poslednjih meseci dao mnoštvo intervjua

 

 

Melina je ranije javno pričala šta joj je bitno kod izbora partnera.

 

Isticala je da voli muškarce sa stavom, te da muškarac treba da bude glavni u kući.

 

 

 

 

 

– U mojoj kući vlada patrijarhalno ponašanje, kod mene je muškarac glava kuće i on se o svemu pita – rekla je jednom prilikom ona.

 

Nije krila da su joj želje partnera podjednako bitne kao njene želje.

 

– Divno je to što je moj muž uspeo da izbalansira da moje i njegove želje budu ispunjene. Decu vaspitavam tako da se odmah smire kada ih otac oštro pogleda. U našoj kući nema modernog vaspitanja i ne dopuštamo im hirove. Često dobijaju i kaznu – isticala je sada već bivša supruga Harisa Džinovića tom prilikom.

 

“Novog muškarca je upoznala prošle godine”

Melina navodno već više od pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.

 

– Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu – istakao je nedavno izvor za “Alo”, a ovde se nije zaustavio.

 

 

– Njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju – dodao je isti izvor, uz tvrdnje da se viđaju u njegovom luksuznom stanu.

 

 

Voditeljka Ruška Jakić je stala u njenu odbranu i napala Harisa, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: “Ti si bre kupovao ljubav” Voditeljka OCRNILA Harisa zbog tretiranja Meline u braku: “Ko te terao da daješ?!” (RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU          I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *