ZDRAVKO ČOLIĆ priznao javno sa kojom pevačicom je bio INTIMAN! “Nakon tri dana sam se osjećao iskorišteno, stidio sam se svega…”

Pjevač Zdravko Čolić je od samog početka u javnosti bio miljenih žena a danas je on sretno oženjen u braku je preko 20 godina i iz tog odnosa imaju dvije kćerke. pjevac je tokom krajem 90.tih sokirao sve sa priznanjem da je on bio zaveden od strane pjevacice Fride Lingstad iz grupe “ABBA” pa je rekao da isprica sve detalje iz te njihove burne i kratke veze.

 

On je ispričao kako se sve to dogodilo dok je on predstavljao Jugoslaviju na izboru za pjesmu Evrovizije a da je te iste godine Frida bila prateći vokal svedskom predstavniku i da se desio njihov susret radi kojeg je on skoro pa zakasnio nastup.

 

“Frida je iz grupe ABBA upoznala na pjesmi Evrovizije i nakon toga sam dobio i poziv za vikend koji je kako je i sam rekao djelovao obećavajuće ali sam i poslije čitave trodnevne idiile osječao kao da sam iskorišćen i to kao neka instant supa. Skuhas je za pet minuta, pojedes toplu, vrucu i za kratko vrijeme sve bude gotovo.

 

Sva ta situacija je bila u jednoj brnvari i tu je bio i kamen i svijeće i sve je bilo na samom vrhuncu ali opak ona strast koja se desava i koa treba da se desi između muškarca i žene se nije desila.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na                    INSTAGRAMU                    I                    FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin