Zbrinuo je! Evo šta je Mrka ostavio supruzi Daši: Pomagao joj je u svemu, Bekuta se nikada nije miješala u njihov odnos!

Zbrinuo je! Evo šta je Mrka ostavio supruzi Daši: Pomagao joj je u svemu, Bekuta se nikada nije miješala u njihov odnos!

Milutin Mrkonjić, visoki funkcioner SPS preminuo je poslije duge borbe sa bolešću na Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” u Beogradu.

 

Stan u kojem je živio ostavio je upravo ženi Dragani Daši Mrkonjić. Njegova zakonita supruga ostala je da živi u njegovom stanu, u kojem je tri više od decenije živjela s političarem i prije nego što se odselio. Njih dvoje imali su skladan odnos, a Mrkonjić ju je redovno obilazio sve dok se nije razbolio.

 

 

Pomagao joj je u svemu, a angažovao je i ženu koja se brine o njenom zdravlju i o kućnim poslovima. Poslije turbulentnog perioda, Daša je konačno bila srećna i zadovoljna. Bekuta se nikada nije miješala u Milutinov i Draganin odnos.

 

 

Dragana Mrkonjić, zakonita supruga Milutina Mrkonjića završila je pravni fakultet i godinama je radila kao advokat. Kancelarija joj je bila registrovana u stanu u kojem je živjela sa Mrkom.

 

Takođe, malo je poznato da je Daša bila i sudija, a sa Mrkonjićem je u braku provela više od trideset godina.

 

Da podsjetimo, Mrkonjić je bio priključen na respirator, nakon što se njegovo zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Ljekari koji su ga zbrinjavali rekli su da je Mrkonjić bio u izuzetno teškom stanju, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića.

 

Uprkos svoj terapiji poboljšanja nije bilo.

 

Podsjetimo, Mrkonjić je početkom mjeseca završio je na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gdje mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu mjesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona, a sad je došao zbog više ispitivanja. (RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin