ZBOG MILIONERA OSTAVILA TONIJA! Dara Bubamara sa novim dečkom uživa u Monte Karlu

Inače, folkerka je zbog novog izabranika prije dva mjeseca otkačila dvadeset godina mlađeg Marka Dujakovića Tonija, s kojim je bila godinu dana u vezi.

 

Dara Bubamara uživa u ljubavi s novim dečkom, mladim biznismenom našeg porekla koji posljednjih pet godina živi i radi u Monte Karlu, a zbog pjevačica je na godinu dana iznajmio stan u zgradi u kojoj živi Novak Đoković kada je borovao u kraljevini.

 

Novosadski zvrk trenutno boravi u Dubaiju, ali će nakon odmora otići kod njega. Inače, folkerka je zbog novog izabranika prije dva mjeseca otkačila dvadeset godina mlađeg Marka Dujakovića Tonija, s kojim je bila godinu dana u vezi.

 

– Dara fura samo piletinu. Tonija je izgustirala i našla novu dečku koja je odlijepila za nju. Toliko mu se sviđa da je zbog iznajmljivanja stana u zgradi kod Noleta, gdje rijetko može da uzme stan.

 

Međutim, on je toliko jak da bi uspio za kratko vrijeme da sebi priušti i njoj iznajmi nekretninu jer je to luksuzno od svakog hotela. Eto, htio je da je impresioniran i to mu je poslao za rukom – piše alo.

Prema njegovim riječima, Dara je prošla kroz težak period zbog očeve smrti i to je jedan razlog više što njen dečko želi da joj udovolji u svemu.

 

– Mali se zaljubio kao nikada. Bio je on sa mnogim poznatim svijetskim djevojkama i uglavnom su to starije dame, ali ni do jedne mu nije toliko stalo kao Dare.

 

Čim je sletjela u Dubaiju, sve je organizirano, prijevoz do hotela i najskuplju sobu i šampanjac, cvijeće, slatkiši. Ne mogu vam reći da li ste trenutno tamo zajedno, ali ono što znam da ni Dara nije ravnodušna prema njemu.

 

Prija joj, lijepo joj je i uživaš u svemu. Međutim, njoj nije bilo važno to što je iznajmljeno nekretninom u zgradi najboljeg tenisera jer zbog nastupa, sina, ali i obaveza ne može mnogo vremena provesti u Monte Karlu. Svakako je bila šokirana, jer nije očekivala da će on otići toliko daleko da bi je impresionirao.

 

Inače, pored Đokovića u ovoj zgradi živeli su Luis Hamilton i Karolina Voznjacki, koji će i Bubamari biti komšije dok borave u Monte Karlu.

 

Tokom jučerašnjeg dana u više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt sa Darom, ali je bio nedostupan. Nedavno je ispričano da je njen ljubavni život savršen: – Kod mene je sve u najboljem redu.

 

Šta god da kažem, ljudi će pričati onako kako im odgovara, tako da sam ja sretna, voljena i ispunjena žena – reklama je Dara.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin