Zbog fotografije sa MATURE, otac se JAVNO ODREKAO kćerke!

Maturantkinja Ana Hejs oduševljeno je objavila na Instagramu da se nije pokazala što je njena pratnja bio Filip Frimen. Dobri prijatelji odlučili su da budu jedno drugo pratnja na maturskoj večeri.

 

Međutim, konzervativni i veoma rasistički nastrojen otac djevojke nije srećan što je njegova kćerka otišla na maturu sa Afroamerikancem.

 

Da stvar bude još gora, on se javno odrekao svoje kćerke, au privatnoj poruci joj je reako da je ona „mrtva za njega“.

 

“Završili smo. Ne dolazim na dodjelu diplome. Ne pada mi na pamet da ti platim fakultet. Idi živi sa crnčugama“, napisao je otac djevojci.

 

“Otišla sam na maturu sa crncem i to je problem? Da to nije malo rasistički?“, odgovorila je Ana na šta je njen otac dodao: „Jesam rasista. Mrtva si za mene“.

Ana je za sajt “Buzzfeed” izjavila da ona i njen otac nikad nisu ostvarili jaču vezu i da je u ranim tinejdžerskim danima odlučila da živi sa majkom. Roditelji su joj se razveli kad je bila djevojčica. Ana je objasnila da je njen otac oduvijek bio rasista.

 

“Sjećam se da je i ranije govorio da ne želi da se viđam sa Afroamerikancima. Nazivao me je i ranije gorim imenima. Ovo nije ništa“, rekla je Ana.

 

Maturantkinja je bila veoma razočarana kad se prepiska i očevo odricanje pojavilo na Tviteru. Otac želi javno da pokaže da se ne slaže sa izborom kćerke i da više ne želi u svom životu. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE               www.rbsm-serije.com

Pratite nas na              INSTAGRAMU              I              FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin