ZBOG AFERE SA POLUBRATOM ŽIVOT JOJ JE POSTAO PAKAO: “Znam da je pogrešno, ali ne možemo da se zasitimo jedno drugog!”

Iako nisu u krvnom srodstvu, deo su porodice

 

 

 

Jedna žena priznala je da je pre nekoliko godina otpočela se*sualnu aferu sa muškarcem sa kojim nije u krvnom srodstvu, ali da to ne bi naišlo na odobravanje njihove porodice. Naime, muškarac sa kojim se povremeno viđa je sin njenog očuha iu očima njihove porodice joj je nešto poput “polubrata”.

–  Na ima 36 godina, a ja 34 i od kada smo počeli ovu vrstu “odnosa” ne možemo da se zasitimo jednog drugog. I pored truda da nastavim sa drugim muškarcima, ne mogu da prestanem da imam intimne odnose sa njim. Strah me je da pomislim šta bi članovi naše porodice rekli kada bi saznali, svakako da nikada ne bi podržali.

Upoznali smo se u kasnim tinejdžerskim godinama, kada se moja mama udala za njegovog oca. Uvek smo bili prijatelji, a pre dve godine počeo je da mi pomaže da shvatim da sam u toksičnoj vezi –  započinje priču ova žena, ao tome je pisao i San.

U trenucima kada joj je bilo najpotrebnije, taj joj je “polubrat” bio podrška i pravi prijatelj.

 

–  Moj bivši dečko je samo prividno bio savršen čovek, bogat, iz dobre porodice i sa sigurnim poslom. Srećom, moj “polubrat” me je upozorio da me na sve više i više izoluje od prijatelja i porodice. Kontrolisao je moj novac i moj život. Uskoro nakon što sam raskinula sa njim, započela je samu vezu sa očuhovim sinom. Bilo je neverovatno strašno, najbolji se*s koji sam ikada imala.

Prvi put smo ostali u mom stanju skrivenim danima, često izlazeći samo da kupimo hranu, pa odmah nazad u krevet. Međutim, složili smo se da okončamo „vezu” nekoliko meseci kasnije, znajući da bismo uništili stvari unutar porodice. Takođe smo znali da osim se*sa i bliskog prijateljstva, ništa više ne može da se desi.

Oboje smo nastavili dalje, a ja sam počela da se viđam sa divnim čovekom. Vidimo se već tri meseca i iako je rano, sanjam kako bismo mogli imati zajedničku budućnost. Nažalost, kako sam u ovoj vezi, spavala sam sa “polubratom” već tri puta. Ne možemo da se odvojimo jedno od drugog. Ne znam šta da radim  – pojadala se ona.

Mnogi koji su pročitali njenu ispovest osetili su potrebu da ostave komentare.

 

– Ne možete imati oboje, to je sigurno. Ti i tvoj “polubrat”, kako ga zoveš, niste u krvnom srodstvu, pa to nije incest i nije ilegalno. Međutim, pogrešno je varati svog dečka. Pre ili kasnije istina će isplivati.

 

 

– Tvoj dečko zvuči kao divan čovek, koji ne zaslužuje da bude prevaren.

 

– Naravno, uzbudljivo je imati aferu, ali priznaješ da sa “polubratom” nema budućnosti osim bliskog prijateljstva.

 

 

– Reci mu da ti je potreban prostor, kako bi stvari uspele u tvojoj novoj vezi i da ga zbog toga ne možeš viđati – posavetovali su je pratioci. (RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na: INSTAGRAMU   I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin