Završeno saslušanje majke osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić: Iskoristila svoje pravo da NE SVEDOČI

Danas će biti saslušana još dva svedoka

 

S. D., majka D. D. koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić i supruga R. D. osumnjičenog za pomaganje pri skrivanju tela devojčice, iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne svedoči u tužilaštvu.

Ona ima to pravo kao najbliži srodnik osumnjičenih.

– Svedok S. D. je privilegovan svedok u odnosu na R. D. koji joj je suprug i sina D. D. Iskoristila je svoje pravo da ne svedoči – rekao je advokat Nebojša Živanović.

Kako javlja reporter Telegrafa sa lica mesta, danas će biti saslušano još dva svedoka, dok je za sutra u tužilaštvo pozvano njih još nekoliko.

Tri člana porodice D. su uhapšena zbog ubistva dvogodišnje devojčice, ali je S. D. mlađi sin D. D. preminuo u pritvoru od srčanog udara nepunih 48 sati nakon hapšenja.

Podsetimo, S. J. (50) iz Luke i D. D. (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a kako je telegraf.rs nezvanično saznao, uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

S. J. i D. D., radnici borskog JKP “Vodovod”, su tog 26. marta, kada je u Banjskom Polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

Prema priznanju D. D. datom u tužilaštvu, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, D. D. zajedno sa ocem R. D. (73) i sada pokojnim bratom D. D. (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE            www.rbsm-serije.com

Pratite nas na           INSTAGRAMU           I           FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin