Završena OBDUKCIJA tela ubijenih: Još se traga za Cetinjaninom koji je PUCAO u Borilovića tokom masakra

Načelnik Bošković je naglasio da bez odobrenja tužioca ne može da iznosi više detalja

 

Načelnik Odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta u Sektoru za borbu protiv kriminala Aleksandar Bošković oglasio se o masakru na Cetinju.

 

– Cetinjanin N.K. koji je pucao juče na Vuka Borilovića, nije trenutno dostupan policiji. Još nije utvrđeno da li je Borilović preminuo od metaka koje su u njega ispalili policajci ili N. K.

 

Ovo je gostujući na RTCG saopštio načelnik Bošković, koji je istakao da se “preduzimaju određene mere i radnje da bi se N.K. (Nenad Neno Kaluđerović) obezbedio i da bi se obezbedilo njegovo prisustvo u čitavom ovom postupku.

 

Bošković je naglasio da je završena obudkcija tela ubijenih građana Cetinja ali da bez odobrenja tužioca ne može da iznosi više detalja.

 

– Na telu Borilobića ima više povreda od vatrenog oružja. Nakon razmene vatre sa policijom, prema Boriloviću više projektila ispalio Cetinjanin N.K. Za sada mi ne možemo da iznosimo detalje da li je smrt nastupila od posledica ranjavanja od strane policije ili ovog građanina – naveo je Bošković, koji je istakao da je posle obaveštenja o pucnjavi policija prvo pritekla u pomoć ranjenim osobama, nakon čega je Borilović pucao na njih.

 

 

– Posle toga su bili ispunjeni svi zakonski uslovi i policija je uzvratila paljbu i ispalila 20 projektila. U razmeni te vatre jedan policajac je povređen. Prema sadašnjim informacijama, četiri ili pet policajaca upotrebila su vatreno oružje juče na Cetinju – kazao je Bošković.

On je negirao spekulacije da je to bila višesatna akcija.

 

– U 15.30 dobili smo poziv, u 15.50 imamo da je sam izvršilac pozvao još jedno lice i saopštio da je teško ranjen, da je ubio više ljudi i da misli da neće ostati živ. Nakon 15.50 došlo je do upotrebe vatrenog oružja od strane N.K, koji je to vremenski interval ne možemo da se precizno izasnimo, i nakon toga nastupila je smrt Borilovića. Tako da nije bila višesatna akcija, već sada možemo reći pola sata ili 45 minuta, ali ne možemo precizno da se izjasnimo – kazao je Bošković.

 

Šta je crnogorska policija objavila u saopštenju o nezapamćenom masakru pročitajte (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)