ZAVRŠENA JOŠ JEDNA POTRAGA U VEZI SA NESTANKOM MEDLIN MAKAN: Policija analizira materijal (VIDEO)

Policija je saopštila da će materijal pronađen tokom trodnevne operacije, uz pomoć nemačkih i britanskih kolega, sada biti analiziran

 

Portugalska policija je završila novu potragu za britanskom devojčicom Medlin Makan, koja je nestala u južnom portugalskom regionu Algarve pre 16 godina.

Policija je saopštila da će materijal pronađen tokom trodnevne operacije, uz pomoć nemačkih i britanskih kolega, sada biti analiziran, prenosi Bi-Bi-Si.

Nemački zvaničnici saopštili su sredinom 2020. godine da je 45-godišnji nemački državljanin, u medijima identifikovan kao Kristijan Brukner, koji je bio u Algarveu 2007. godine, osumnjičen u tom slučaju.
Brukner je negirao umešanost.

On se trenutno nalazi na izdržavanju sedmogodišnje zatvorske kazne u Nemačkoj zbog silovanja koje je počinio u Portugaliji 2005. godine i pod istragom je zbog sumnje za ubistvo Makan, ali nije optužen.

Trogodišnja Medlin iz Rotlija u Lesterširu bila je na odmoru sa porodicom u odmaralištu Oušn klab u Praja da Luz, u portugalskom Algarveu, kada je nestala 3. maja 2007. godine.

Brukner je živeo u blizini odmarališta Praja da Luz kada je porodica Makan bila na odmoru.

Trenutno se nalazi u zatvoru u Nemačkoj zbog silovanja 72-godišnje žene 2005. godine u istoj oblasti gde je nestala Medlin.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin