ZAVIRITE U LUKSUZNI DOM NOVAKA I JELENE ĐOKOVIĆ NA KOSMAJU: Vila je pripadala porodici Karić, a od pogleda ZASTAJE DAH

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, kada mu obaveze i takmičenja dopuštaju najviše vremena provodi sa porodicom, a nedavno je sa suprugom Jelenom kupio vilu na Kosmaju koja je prava oaza mira.

Lukuzna vila donedavno je pripadala Jugoslavu i Eleni Karić, a kada se par razveo 2020. godine, rešio je da raskošno imanje proda, kako su tada domaći mediji preneli za 2,9 miliona evra.

Novi dom Novaka i Jelene Đoković: Oaza na Kosmaju || Hello Magazin!

Tada je porodica Đoković upravo od njih pazarila novu nekretninu, od čijeg pogleda zastaje dah.

Vila Novaka i Jelene Đoković odiše luksuzom. Kuća okružena zelenilom ima prostrano dvorište, a tu su i voćnjaci i povrtnjaci u čijoj je dekoraciji prethodna vlasnica Elena uživala, piše Zadovoljna.rs.

Dom Novaka i Jelene Đoković ima četiristo kvadrata, a od materijala preovlađuju kamen i drvo.

Prostor je oplemenjen rustičnim komadima nameštaja i neizbežnim antikvitetima, te sve zajedno odiše toplom i prijatnom atmosferom.

Mirni krajolik u kome se nalazi vila Novaka i Jelene Đoković idealan je za porodična okupljanja, odmor posle napornih mečeva teniskog asa, kao i za meditaciju u kojoj uživaju on i supruga.
U blizini nema mnogo kuća, pa Đokovići imaju dosta privatnosti.

Podsetimo, Novak poseduje i luksuznu vilu u Marbelji u mestu Kosta del Sol. Ovo prelepo zdanje prema pisanju domaćih medija Đoković je kupio za 10 miliona evra. Odluku da se tamo presele doneo je sa suprugom Jelenom, jer smatraju da je Marbelja dobro mesto za odrastanje dece.

1 / 5 FOTO: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/