Zastrašujuće pretnje: Tražili 20.000 evra, inače će oteto dete “baciti u reku”

Niko nije uhapšen zbog zastrašujućih pretnji koje su dobili

 

Trener Budućnosti Ivan Brnović i njegova supruga dobili su zastrašujuće pretnje da im je oteta ćerka i da traže 20.000 evra za otkup. Srećom, ispostavilo se da su pretnje lažne, a da su ih uputila dvojica maloletnika, mlađih od 14 godina, koji nisu krivično odgovorni, tako da niko zapravo neće ni odgovarati za neprijatnost koja je pričinjena porodici Brnović.

U prijavi policiji u koju su podgoričke “Vijesti” imale uvid, a koju je podnela supruga Ivana Brnovića, M.B, navodi se između ostalog da je u četvrtak, 2. maja dobila poziv sa nepoznatog zaštićenog broja, u kojem joj je muška osoba grubim glasom saopštila da joj je otela maloletnu kćerku i da traži 20 hiljada evra, “inače će je baciti u potok”.

“Pitala sam ga kako se zove i odakle mu pravo da me zove, a ovo lice je prekinulo vezu te je razgovor trajao 28 sekundi. Nakon završetka razgovora osetila sam strah za svoj život i život svoje dece jer mi je prećeno otmicom maloletne kćerke, koju sam odmah pozvala telefonom i koja je bila u kući, pa mi je nakon toga bilo lakše. Posle toga sam se uputila u policiju da ceo dođaj prijavim”, navodi se u prijavi.

Ovaj događaj je usledio nakon niza pretnji koje su trener Budućnosti Ivan Brnović, članovi njegovog stručnog štaba, ali i fudbaleri podgoričkog tima, dobili nakon utakmice protiv Sutjeske prošlog vikenda.

Kako se nezvanično saznaje iz Uprave policije, porodicu Brnović su uznemiravale dve, krivično neodgovorne, maloletne osobe.

“Jedna ima 13, a jedna 13 i po godina. Obe uče sa njihovom kćerkom i kazale su da nisu ni znale da je otac njihove školske drugarice trener Budućnosti, već da su htele da se našale”, kazao je Vijestima izvor iz Uprave policije.

Drugi, međutim tvrdi da istraga ide u više pravaca i da inspektori proveravaju ko je i zbog čega zastrašivao Brnoviće sa telefonskog broja krivično neodgovorne osobe.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU         I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin