ZASTRAŠUJUĆE OTKRIĆE NA PIŠTOLJU DEČAKA-UBICE: Sada je jasno kako je uspeo da ubije toliki broj ljudi

Dečak-ubica je pucao u čuvara i decu tako precizno kako pogađaju samo najbolji strelci, a sada je poznato kako je to moguće.

Učenik Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” na Vračaru ubio je 3. maja u krvavom pohodu osmoro đaka te škole i radnika obezbeđenja, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije. Nakon 12 dana preminula je još jedna devojčica od posledica ranjavanja, čime se ukupan broj žrtava popeo na deset.

Dečak-ubica je zločin izvršio pucajući iz oružja koje je uzeo i sefa svog oca  a kako se saznaje navodno taj pištolj je posebno opremljen čime garantuje preciznost.

– Pištolj kojim je napravljen masakr imao je neku vrstu tegova ili protivtegova da kada puca nema trzajeva. Ovako opremljenim oružjem se lakše nišani i pogađa meta – navodi dobro obavešteni izvor.

Kako se nezvanično saznaje, u pitanju je oružje češke proizvodnje, odnosno “zbrojevka”.

Dečak-ubica je neposredno pre masakra fotografisao oružje koje je poneo u školu, a na jezivoj fotografiji se vide dva pištolja, municija za njih i četiri molotovljeva koktela.

dečak-ubica

Foto: Srbija Danas

Sa jednim pištoljem je izvršio zločin, a drugi, kao i molotovljevi kokteli, nađeni su mu u rancu odmah po hapšenju.

Prema onome što je rekao policiji, molotovljeve koktele je napravio kako bi ih postavio i zapalio na vratima škole i time onemogućio policiju da uđe pre nego što pobije sve koje je planirao.

Da podsetimo, dečak ubica je 3. maja upao u OŠ “Vladislav Ribnikar” i sa vrata ubio radnika obezbeđenja, a potom se ustremio na tri devojčice u holu ove obrazovno-vaspitne ustanove.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/