Connect with us

Ludi Svijet

ZASTRAŠUJUĆE Dete šetalo po ivici zgrade od prozora do balkona, svima koji su ga gledali zastao dah (FOTO/VIDEO)

Published

on

Kako se može videti, akter ovog događaja zbog kojeg je onima koji su ga gledali zastao dah, je devojčica koja šeta po simsu zgrade, i to od balkona do prozora!

Snimak prikazuje dete kako ide od prozora do balkona, a onda kada bi trebalo da uđe na terasu, opet se vraća do prozora.

Ovaj događaj, za koji nije rečeno kako se završio jer se snimak u jednom trenutku devojčice šetnje prekida, snimio je šokirani stanar zgrade prekoputa.

Mediji prenose da je devojčica izašla iz stana kroz prozor dok se majka tuširala.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Ludi Svijet

SKANDALOZNO: Otkrivena prodaja LIČNIH DOKUMENATA NA NETU, zvaničnici van sebe!

Published

on

Na internetu se doista može naći sve i svašta, a danas šta god Vam zatreba bez obzira gdje živite, možete nabaviti baš putem interneta.

Naime, otkriveno je kako se na ibeju, svjetskom servisu za kupoprodaju prodaju pasoši građana iz BiH, ali i drugi lični dokumenti.

Naime, ono što je najveća nelogičnost jeste što su u pitanju dokumenti kojima je istekao rok važenja, tako da su zapravo neupotrebljivi, ali isto tako su objavljeni lični podaci građana kao i njihova slika.

Ono što je posebno zabrinjavajuće jeste da ima i aktivnih dokumenata koji bi se mogli zloupotrijebiti a neki su i prodati.

Međutim, sad kad biste tražili te dokumente na ibeju, ne biste ih mogli naći ako ste u BiH, jer je onemogućen pregled za sve iz te države. Tako se nedavno pojavila lična karta osobe koja je malo prije toga objavila na društvenim mrežama kako joj je ukr*den novčanik u Sarajevu.

Cijene se kreću od 20 do 100 dolara, a postoje papiri čak i za bebe. Iz Agencije za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH kazali su kako nisu do sada imali prilike susresti se sa tavim stvarima, te su zbunjeni zašto bi neko kupovao neupotrebljiv dokument…

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Ludi Svijet

SONITU SU RODITELJI DVAPUT PRODALI: Našla je najbolji način da im se osveti! (VIDEO)

Published

on

Sonita je imala samo 10 godina kada su je roditelji prvi put prodali. „Nisam bila tužna, jer nisam znala o čemu se tu radi“, priseća se Sonita i dodaje da je taj čin braka više izgledao kao neka igra kojoj se radovala.

Njen prvi brak nije dugo trajao, a nakon nekoliko godina Sonita je počela da strahuje od braka, ali nije bila jedina koja je razmišljala kao i ona. Prema avganistanskoj komisiji za ljudska prava, najmanje 15 odsto avganistanskih devojčica stupi u brak pre 15. godine, a otprilike od 60 do 80 odsto dece je prisiljeno na brak.

Njena porodica se nakon tog prvog braka preselila u Iran, a pošto nije imala legalne papire, Sonita nije išla u školu već je umesto toga čistila kupatila u jednoj organizaciji, gde je naučila da piše i čita. Tada je krenuo i njen put pisanja stihova i slušanja hip-hopa, a prvi na listi je bio Eminem.

Iako nije razumela o čemu priča, kada je čula njegovu muziku shvatila je da će na taj način svima da ispriča kako se oseća, pa je počela da piše pesme. Mučila se kako bi pronašla studio u kome bi vežbala, jer je u Iranu ilegalno da žene pevaju bez specijalne dozvole iz vlade, ali uz pomoć nekoliko buntovnih producenata, želja joj se ostvarila.

Nakon što se njena porodica vratila u Avganistan, majka je nakon tri godine neviđanja sa ćerkom rešila da je poseti došavši u Teheran, ali Sonita je odmah shvatila da ona ima skrivene motive. Nakon nekog vremena, rekla je Soniti, koja je tada imala 16 godina, da mora da se vrati u Avganistan zbog ugovorenog braka. Bila je slomljena kada je to čula.

„Nisam mogla da dišem, da pričam. Kada mi je majka rekla da žele da me prodaju, srce je htelo da mi se raspukne. Shvatila sam da im nisam vredna, a moje želje oni nisu razumeli…“, rekla je Sonita i dodala da je odbila da se vrati nazad sa majkom, pa je tako bol jedino mogla da izrazi preko muzike.

„Shvatila sam da svoju priču mogu samo da ispričam preko rep muzike, pa sam onda napisala ‘Mlada na prodaju’, a zatim i snimila video“, navela je na kraju Sonita.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Continue Reading

Ludi Svijet

Marko iskopao grob svog oca da tu sahrani MAJKU, a onda doživio ŠOK: ČOVEK NA RUBU ŽIVACA, ne zna šta ga SNAŠLO (FOTO)

Published

on

Mnogo je čudnih priča o sahranjivanju mrtvaca, a ovo je možda najčudnija od svih. Kada je Marko otvorio grob svog oca, šokirao se jer ga je unutra dočekalo ovo…

Marko iz Srbije želio da da svoju majku sahrani pored svog oca u zajedničkoj grobnici. Međutim, u očevom grobu on je zatekao pogrešnog muškarca. Njegov otac je bio sahranjen bez ičeg na sebi a ovaj čovjek je imao vunene čarape a tijelo je bilo zamoteno u šatorsko krilo.

Njemu nije jasno šta se dogodilo, jer je tu sahranio svog oca i  nije senilan da bi to pogriješio- između ostalog tu su bili i druugi ljudi koji mogu da potvrde da je Markov otac tu sahranjen.

Marko je zatražio analizu ali cijeli postupak ide veoma sporo, kao da svi nadležni pokušavaju nešto sakriti.

 

 

Šta mislite ko ovdje govori istinu?

 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

Prati nas na Facebook

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!