ZAŠTO NE BISMO TREBALI DRŽATI FOTOGRAFIJE PREMINULIH U KUĆI: Evo šta je razlog

Gotovo da ne postoji osoba koja u kući ne čuva fotografije preminulih članova porodice i bliskih osoba

Mnogi će se, sasvim logično zapitati, šta je problem u vezi sa tim? U principu, možete da ih držite u kući ali, kako savjetuje portal holahola.cc, samo ukoliko poštujete određena pravila.

Slike pokojnika, sviđalo se to nama ili ne, povezane su sa svetom mrtvih. Ukoliko je osoba preminula, slike je i dalje drže povezanom sa svijetom živih. Iz tog razloga, savjetuju da se slijede sljedeća pravila:

1. Slike preminulih ne smiju da vise na zidu, da budu u ramu ili na stolu. Dakle, ne smiju biti na vidiku.

Vjeruje se da, ukoliko se ovaj savjet ignoriše, slika uzima energiju živih ljudi. Ukoliko se fotografije čuvaju u albumu, a vi ih povremeno pogledate sa nostalgijom, sve će biti u redu. Međutim, ako su vam stalno na vidiku, navodno mogu da prouzrokuju postepeno pogoršanje fizičkog i emotivnog stanja.

2. Fotografije mrtvih bi trebalo držati odvojene od fotografija živih. Odvojite poseban album za slike preminulih, gdje ćete takođe držati i slike gdje su pomiješani živi i mrtvi.

Neki čak preporučuju sječenje ovakvih slika, kako bi se odvojila energija živih od energije mrtvih. Takođe, slike pokojnika navodno treba držati u albumima crne boje ili pak u crnoj kesi.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin