Zašto je Biljana iz Leskovca ubila supruga Ivana: ZBOG LJUBAVNIKA MU ODUZLA ŽIVOT I ZABETONIRALA GA U ŠUPI

SUDBINEZašto je Biljana iz Leskovca ubila supruga Ivana: ZBOG LJUBAVNIKA MU ODUZLA ŽIVOT I ZABETONIRALA GA U ŠUPI

Odmotavaju se šokantni detalji valjda najgnusnijeg čina zbog ljubavi. Biljana S. je sebi presudilau porodičnoj kući u okolini Leskovca, nakon što je vjerovatno ostavio ljubavnik. A zbog njega je ubila supruga, za čiju smrt se saznalo tek ovih dana.

Tijelo Biljane S. pronađeno je u pomoćnoj zgradi u dvorištu njene kuće. U podrumu iste kuće, po dojavi policije pronađen je i leš zaliven u beton. U podrumu je pronađeno tijelo supruga ove žene, Ivana S., a sumnja se da ga je ona ubila zajedno sa svojim ljubavnikom još prije tri godine i zalila betonom.

Biljanin vjenčani suprug Milan je pet godina radio u Rusiji. Postoji trag da je 2019. godine ušao u Srbiju, ali ga odtada niko nije vidio niti čuo. Ona je, navodno, porodici govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije.

Nakon što se ona ubila svi su mislili da je to zato što je nesretna jer je muž ostavio i osuđivali su ga. Par je imao troje djece, dvije kćerke od 19 i 14 godina, kao i sina od 10.

Mještani sela Veliko Trnjane kod Leskovca kažu da je na sahrani Biljane Spreminuo njen rođak. Cijelo selo došlo je na sahranu i svi su bili vidno tužni i potrešeni, pa je tako jedan Biljanin rođak koji ima preko 70 godina umro. Njemu se slošilo na ispraćaju i pao je na zemlju nasred pogreba. Prminuo je od tuge.

Ali, poslije sahrane uslijeio je drugi šok, jer je u kuću došla policija I otkrila tijelo Biljaninog supruga Ivana koga niko nije vidio tri godine.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin