“ZAPAMTIĆEŠ ME, NE ZNAŠ TI KO SAM JA, POBIĆU TI PORODICU” Stravično nasilje u školi na Novom Beogradu: Majka đaka tukla nastavnicu

Nastavnicu biologije u Osnovnoj školi “Jovan Dučić” na Novom Beogradu napala je i teško povredila majka učenika ove škole.

 

 

Do napada je došlo u popodnevnim satima, a nastavnica je kolima hitne pomoći prevezena u bolnicu.

 

– Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta – priča učiteljica u OŠ “Jovan Dučić” koja je u pratnji povređene koleginice otišla u bolnicu.

 

 

Kaže da je nastavnica biologije da bi rešila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umesto rešenja, došlo je do užasnog nasilja.

 

– Govorila joj je užasne stvari “Ne znaš ti k*čko ko sam ja, j***** ti mater” – kaže učiteljica.

 

Onda je zapretila da će da ide kod direktorke što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. Sa vrata je, kaže počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

 

“Pobiću ti porodicu”

 

– Nećeš nigde više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtićeš me, ne znaš ti ko sam ja. Pobiću ti porodicu – vikala je.

 

Pošto je bio odmor, pozive u pomoć napadnute nastavnice niko nije čuo, pa je besna majka nastavila da se iživljava i govori: ”Niko te ne čuje, ubiću te”.

 

Tek tada je nastavnica uspela da se otrgne, jurila je do policajca, ali on nije bio tu.

 

Zaposleni su zatim pozvali policiju koja je došla i uzela izjavu.

 

– Majka koja je napala nastavnicu je pred policijom priznala da je završila kurs borilačkih veština – kaže sagovornica.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:          INSTAGRAMU            I            FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin