ZANIMLJIVOSTIJA SAM PROROK KOJI JE PREDVIDIO COVID, ZNAM ŠTA NAS ČEKA U 2023. GODINI

Nikolas Audžula, samoproklamovani vidovnjak iz Londona, tvrdi da je još 2018. predvidio da će pandemija pokoriti svijet.

On kaže da je predvidio i izgubljene izbore bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, kao i požar u katedrali Notr Dam u Parizu.

Sada se usmjerio na 2023. otkrivajući vizije koje ima za Novu godinu, od teških vremena u Britaniji do slomljenog srca za Madonu.

On je nagovijestio da bi se u Velikoj Britaniji mogao dogoditi državni udar.

  • Mislim da će prihodi i popularnost kraljevske porodice pasti – rekao je za Sun.

Kralj Čarls III popeo se na presto u septembru nakon smrti svoje majke, kraljice Elizabete II. Sa novom godinom, kraljevska porodica se suočava sa objavljivanjem memoara princa Harija, „Spare“, koji bi trebalo da izađu 10. januara.

Audžula vidi kako se kralj Čarls suočava sa zdravstvenim problemima vezanim za „njegovo srce ili cirkulaciju“. Kralj je prošlog mjeseca napunio 74 godine.

A ekonomija se neće skoro opraviti.

  • Mislim da će ekonomski pad biti veoma dugoročan i mogao bi da traje šest ili sedam godina – tvrdi prorok.
  • Mislim da će najgore doći na kraju decenije. Ući ćemo u recesiju, i stvari će biti bolje, onda ćemo imati drugu. Mislim da će doći do dvostruke recesije na globalnom nivou. Kao rezultat toga, vidjet ćemo mnoge gubitke radnih mjesta i zatvaranje kompanija – predviđa.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin