ZAMOLIO BIH “DAMU” IZ STANA 39 DA NE RIČE DOK… Ceo Balkan plače od smeha zbog poruke besnog komšije “Sramoto, deca te slušaju”

Komšija u jednoj beogradskoj ženi ostavio je poruku devojci koja živi pored njegaa, a njegova poruka nasmejala je celu Srbiju.

 

Izrevoltirani komšija joj je napisao molbu da bude malo tiša kada vodi ljubav, jer zbog nje trpi cela zgrada. Njegova poruka postala je hit na mrežama upravo zbog načina na koji joj je skrenuo pažnju na to:

– “Zamolio bih “damu” iz stana 39 da ne riče dok “vodi ljubav”! Čuje te cela zgrada!!! Ovo je grad, a ne njiva na koji si ti očigledno navikla! Sramoto, deca te slušaju! Sledeći put stavi traku na usta kad već nemaš vaspitanja”, navodi se u poruci besnog komšije.

 

Ova njegova poruka nasmejala je mnoge korisnike društvenih mreža.

“Mala noćna muzika” – jedan je od komentara ispod ove objave.

Komšiji su takođe pisali i da je ljubomoran na “njene aktivnosti”.

 

oglas beograd
 

 

“U svom stanu možeš raditi šta želiš. Kome smeta nek se iseli”, dodaje se u jednom komentaru.

Inače, ukoliko praktikujete glasan seks, možete lako zaraditi kaznu prema novoj odluci o kućnom redu Skupštine Beograda koja će se primenjivati od decembra.

Kazne neće dobijati samo bučni ljubavnici, već i upravnici zgrada koji se nisu potrudili da preglasne komšije upozore da se stišaju, da ne puše u hodniku ili bacaju mrve posle jela preko terase. U zavisnosti od učinjenog dela, visina kazni kretaće se od 5.000 do čak 100.000 dinara.

– Prema usvojenoj Odluci o kućnom redu, ubuduće nema mesta i za iznenadna slavlja, jer će sve proslave komšijama morati da se najavljuju dva dana unapred. Propisano je i obavezno zaključavanje ulaznih vrata, a pooštrene su i obaveze održavanja zajedničkih delova u zgradi.

 

Neće se tolerisati žučna rasprava, svaka buka iznad 30 decibela, namerno ometanje kućnog odmora, ugrožavanje bezbednosti komšija, oglušavanje o upozorenje upravnika – navedeno je u pravilniku.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE