ZAMALO da ODE na ONAJ SVIJET: Devojčica prelazila ulicu, a onda uradila STRAŠAN POTEZ – Svi se hvataju za glavu kad vide ovaj SNIMAK

Konstantno nas, kao odrasle ljude, stručnjaci upozoravaju na dodatnu opreznost u saobraćaju, kao vozače, a najviše kao pešake. Izgleda da je ova devojčica bežala sa časova o saobraćaju.

devojka, pešački prelaz, nesreća
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Snimak je zabeležen u Brnu u Češkoj i na njemu se vidi kako devojčica prelazi ulicu krajnje nonšalantno. Nije, eto, imala koju sekundu da ode do najbližeg pešačkog prelaza pa što bi onda uopšte gledala levo i desno kada već ne obraća pažnju na osnovne propise.

Cena njene neopreznosti mogla je da bude previsoka. Tramvaj samo što je nije udario, vozač se bukvalno zaustavio na nekoliko centimetara od nje. Njegovom brzom reakcijom sve se dobro završilo, a snimak je obajvljen na Fejsbuk stranici saobraćajnog preduzeća i treba da posluži svima kao opomena.

Fejsbuk korisnici dodatno su pohvalili brzu reakciju vozača “heroja”.

– Bili smo u drugom vagonu. Vozač je stvarno šampion što je zaustavio tamvaj na vreme. Posle toga je došao da se uveri da se nikome ništa nije desilo. Pravi heroj, hvala – bio je jedan od komentara podrške.

Snimak je zabeležila kamera u tramvaju.

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin