“ZALJUBLJENA je u njega, iako joj je OČUH”: Baba pretučene devojčice progovorila o Zoranu i svojoj ćerki

Tužilaštvo radi na utvrđivanju Zoranovog identiteta i vezama sa ovom porodicom

 

Cela Srbija uznemirena je posle horor snimka iz Grocke na kom se vidi kako majka Slavica Đilas (27) besomučno šamara svoje dete, krvnički je udara po glavi. Takođe, ona psihički zlostavlja svoju troipogodišnju ćerkicu.

Dok bije devojčicu, koja više nema snage ni da plače, majka sve vreme govori da je “ona kriva što je Zoran u zatvoru”, što je naročito potresno jer dete ne shvata da je majka optužuje za nešto što ne može da pojmi.

Mnogi su se pitali ko je izvesni Zoran?

 

Tužilaštvo radi na utvrđivanju Zoranovog identiteta i vezama sa ovom porodicom.

 

https://twitter.com/i/status/1585350393726238720

 

Prema nezvaničnim saznanjima, Zoran, koga majka nasilnik sve vreme pominje tokom zlostavljanja, je partner njene majke, odnosno babe devojčice.

– Zoran je moj muž. On je sad u pritvoru jer me je tukao. Prijavile smo ga za nasilje. A moja ćerka je zaljubljena u njega, iako joj je očuh. Rekla mi je da neću ja biti sa njim nego ona, da će mi namestiti. Ona je psihički bolesnik – kaže baba prebijene devojčice i dodaje:

– Kad njoj padne roletna ona samo bije. I mene je napadala pre, jednom me je ubola nožem u oko. Evo imam ožiljak na oku. Ja ne smem da se mešam kad ona ima tako napad jer se skroz pogubi. Zbog toga što je tukla moje unučiće čula sam da treba da ide u zatvor doživotno. Ja mislim da, ako ne ode u zatvor treba bar u “Lazu”, tamo joj je mesto. Mora neko da je kazni – navodi majka.

Majka nasilnik je, podsetimo, otišla od kuće sinoć između 20 i 22 časa, a danas oko 12 časova pojavila pred kućom u kojoj živi, posle čega je uhapšena.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin